Receptek innen: Sós sütemények

Sós sütemények, pontosabban nem édes sütemények. Azért ez a megfogalmazás, mert a sütemények fogyasztása közben nem az édes a fő íz, hanem bármi más.

Étel/ital recept innen: Sós sütemények

Kedvenc receptek

Babos pogácsa

A babos pogácsa receptjéhez a babot előző este beáztatjuk, majd ledaráljuk. Egy újabb népszerű pogácsa recept, ahogy mi készítjük.

Sajtos háromszög

A sós sütemény receptek közül egy érdekességet ajánlunk figyelmükbe. A sajtos süti attól lesz háromszög alakú, hogy a feltekert tésztát háromszög alakban vágjuk fel.

Marcsi pogácsája

Pogácsa recepttel aztán tele van az internet, van sajtos, tejfölös, tepertős meg még ezerféle. Marcsi pogácsája az egyszerűsége és az íze miatt került be a receptgyűjteménybe. Bárhol megjelenik vele, a népszerű sós sütemények közé tartozik a pogácsa. Főbb jellemzői: élesztős, sajtos, margarinos. Tessék, itt van Marcsi pogácsája: Nyomtat Marcsi pogácsája Recept szerző: Marcsi Recept típus: Nassolnivaló  … Recepthez »

Sonkás stangli

Recept: Le sem tudnám tagadni, hogy az ilyen típusú, egyszerű sós sütemények a kedvenceim, annyiszor írtam már. A sonkás stangli húsvét alkalmából remek borfogó, azaz a locsoló által elfogyasztott bort megfogja.