Konyakos meggy

Meggy

A meggy tartósítására az alkohol is kiválóan alkalmas. Némely korhelyek imádják az alkohollal átitatott konyakos meggyet, mivel ez rendkívül hamar és nagyot üt a tudaton, azaz csak óvatosan vele! Receptünk tehát egy tartósítási eljárást tárgyal, ne tévesszék össze a csokoládés konyakmeggyel! Garantálom, ha ezt a befőttet megkóstolja, azt fogja kérdezni: – Minek ide csokoládé? Konyakos … Olvass tovább

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close