Hólabda sütemény recept

Hólabda sütemény

Hólabda sütemény nélkül szinte elképzelhetetlen a karácsony. A vaníliás töltelékes, kókuszban meghempergetett csokis tetejű sütit nálunk mindenki szereti. És nem is olyan macerás elkészíteni, mint amilyenek elsőre tűnik.

Kókuszcsemege

A vendégváró kókuszcsemege a legtöbb karácsonyi asztalon megtalálható. Könnyű elkészíteni, sütést sem igényel és hamar megvan. Lássuk a receptet!

Kókuszos túrógolyó desszert

Kókuszos túrógolyó

A kókuszos túrógolyó sütés nélkül, egyszerűen és gyorsan elkészíthető desszert. Édes, mogyorós recept.

Sárga tetejű kókuszos sütemény | kedvenc-receptek.hu

Sárga tetejű kókuszos sütemény

A sárga tetejű kókuszos sütemény tésztájába tejfölt keverünk hogy gyenge legyen, majd tepsibe helyezve az alsó réteget – a töltelék alatt – megkenjük lekvárral. A recept végén adunk tippeket arra, hogyan lesz még finomabb a süti.

Tepsis Raffaello | kedvenc-receptek.hu

Tepsis Raffaello

Egy újabb édes sütemény, a kókuszos Tepsis Raffaello receptje. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Közkedvelt édesség a receptgyűjteményben.

Kókusszal töltött tekercs

A kókusszal töltött tekercs előre összeállított tésztájából három cipót készítünk. Ezeket kinyújtjuk és beletesszük a kókuszreszelékes krémet.

Mézes kókuszcsók

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: Ahogy ígértük, a húsvéti vendégváró sütemények közlése folytatódik. A mézes kókuszcsók beleillik ebbe a sorba. Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

kedvenc-receptek.hu

Kókuszos palacsintatorta

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: A palacsintás hét csattanója ez a kókuszos palacsintatorta. Az eddig megjelent palacsintáinkhoz természetesen adunk majd újabbakat is, ám a jövő héten már új ételek és italok felé kacsingatunk. Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

Kókuszos palacsinta

Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0Recept: Látogatóink még nem zúgolódtak, de már finoman jelezték, hogy elkelne már egy édes palacsinta recept is a sok sós után. Tessék, belevágunk a közepébe ezzel a kókuszos palacsinta recepttel. Ezt érdemes jól megjegyezni, mert további ételeink alapja lesz ez a tészta! Ez tetszik, ezt megosztom!Facebook0TwitteremailPinterest0

kedvenc-receptek.hu

Kókusztekercs

Talán kevesen tudják, hogy a kókuszt húsételekhez is szokták ízesítésként használni. Karácsony közeledtével azonban egy hagyományosnak nem mondható kókuszos süteményt ajánlunk.