Töltött csirkecomb
Sokféle töltelékkel készülhet a töltött csirkecomb, mi az egyszerűbb receptet, a zsemlés töltelékeset készítettük el. Lépésről lépésre leírtuk, mit és hogyan csinálj, így te is könnyen elkészítheted.
Csirkéből készült ételek az oldalon, azaz azok az írások, melyek esetében a recept egyik fő jellemzője az, hogy csirkéből készült. A szárnyas receptek közül vitathatatlanul a csirke alapúak a legnépszerűbbek.
A pontos leírások alapján bárki elkészítheti őket.
Sokféle töltelékkel készülhet a töltött csirkecomb, mi az egyszerűbb receptet, a zsemlés töltelékeset készítettük el. Lépésről lépésre leírtuk, mit és hogyan csinálj, így te is könnyen elkészítheted.
Az egyik legfinomabb, gyors recept a gombás-sajtos csirkemell, baconbe göngyölve. Ha minden hozzávaló rendelkezésre áll, akkor ezt a sütőben készített egytálételt kínáljuk a váratlan vendégeinknek.
Rántott hús tepsiben: az étel hozzávalói, elkészítésének részletes leírása és a kész rántott hús fotója. Fordított a panírozása, mint a hagyományos rántott húsnak és szaftosabb a végeredmény!
A paprikás csirkecomb egy hagyományos paprikás csirke recept. A magyaros étel akkor egész, akkor teljes, ha nokedlivel tálalod. Nézd meg hogy kell elkészíteni ezt a finom magyaros ételt!
Tepsiben, zsemle nélkül készítjük ezt a finom gombával töltött csirkecombot. Füstölt sajttal, tojással dúsítjuk a tölteléket.
A baconos rakott csirkemell őzgerincformában készül. A bacon szalonnával bélelt őzgerincformát betöltöd, ráhajtod a szalonnát. Letakarod alufóliával és megsütöd. Nézd meg a részletes receptet!
A hagyományos panírozáshoz képest a sajtos bundában sül csirkemell morzsa nélkül készül. A bunda a liszttől, a tojástól és a belé reszelt sajttól áll össze. És van egy összetevője, ami igazán különleges ízt kölcsönöz neki!
A tejszínes tömlős sajtos csirkemell egy bundázott hús, ami Isteni finom! Próbáld ki a receptet!
A húsleves a mai napig az ünnepi levesek közül a legnépszerűbb, a vasárnapi ebédek, ünnepi asztalok elmaradhatatlan fogása. Mi a recept szerint gazdagon, sokféle hússal, zöldséggel készítjük, nálunk ez vált be.
Kezdjük a hétvégét egy roppant finom, szaftos és bő egy óra alatt elkészíthető csirkepörkölttel! Nokedlivel és csemegeuborkával az igazi! Recept képekkel és pontos leírással.
Így kell a csirkecomb gombával receptünket római tálban elkészíteni. Nyárra ajánlott, csirkés, zöldséges ételünk receptje hozzáadott zsiradék nélkül!
A csirkés garnélás tészta nem fogja megterhelni senkinek sem a gyomrát, így jó szívvel ajánljuk a forró nyári napokra is.
A sörös-sajtos csirke egy tálban készül a körettel, ami ebben az esetben rizs lesz. Hogy az ízek a húsban maradjanak a párolás alatt, a csirkehúst egy kicsit elősütjük forró olajban. Tovább a részletes recepthez…
Szárnyas recept gyümölccsel megbolondítva: a csirkecomb szilvamártással egy gyümölcsös húsétel, ami sokunk kedvence, akik a sós ízek mellett szeretik a különleges sülteket is. Így kell elkészíteni!
A pirított csirkemáj elkészítése nem tart fél óráig sem, talán ezért is olyan népszerű a háziasszonyok körében. A csirke receptek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető étel!
A legkedvesebb barátunk receptjét nyújtjuk át weblapunk és Facebook oldalunk látogatóinak. A Zsuzsi módra készült kebab molnárkába, vagy nagy méretű zsemlébe töltve tálaljuk.
Ebben a receptben a pezsgős csirke egészben félig megsül, majd lábasban, fedő alatt készül el teljesen. Pezsgős, fehér boros mártással tálaljuk. Szilveszteri fogásként ajánljuk!
Zsófi a Rizibizit csirkecombbal összepirítva szereti. A főtt rizsre öntözött csirke szaft a recept titka! Suhaj Zsuzsanna receptje.
Tepsis hotpot készítésekor a csirkét elő kell sütni, aztán egy tepsiben az összetevőket felhalmozni és összesütni.
Sajttal sült csirkemell szárnyas receptünk elkészítése a fűszerezett csirkemell elősütésével kezdődik. A többi a receptből kiderül.
A csirkét leöntjük forró olajjal, betakarjuk szalonnával, ízesítjük, megsütjük. Kivesszük a csirkét és a megmaradt szaftból és a szilvából ragut készítünk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Szalonnás, gombás, zöldborsós és rizses tölteléket készítünk a szüreti töltött csirkéhez, beletöltjük, majd egészben készre sütjük.
A szüreti részeges csirke azért szüreti és azért részeges, mert adunk hozzá egy kis száraz fehérbort. A Vincellér csirkéjéhez – ha még emlékeznek a pár nappal ezelőtt megjelent receptünkre – édes fehérbor illett. Ez a recept lényegesen eltér attól és nem csak a borok miatt.
Naná hogy szüreti étel a Vincellér csirkéje, de tudják-e hogy ki az a vincellér? Ő a szőlőtermesztő és a pincemester egy személyben. Régebben állandó cseléd látta el ezt a feladatot, aki ezért évi rendes fizetést kapott az urától.