Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Bőrös süldőkaraj

A süldő a fél éves malac népies neve, tehát a bőrös süldőkaraj egy malachúsból készült étel, aminek az elkészítéséhez csak egyfajta fűszert és sót használunk....

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Wellington szűzérme

A sertés szűzérme elkészítése ünnepi alkalmakra tartogatott ínyencség, hiszen a sertés legfinomabb részét használjuk fel a recepthez. A Wellington-féle húsételhez gombás ragut készítünk....

Rostélyos, rostélyos receptek | kedvenc-receptek.hu

Sertéskaraj roston sütve

A roston sült karaj fűszerezése ízlés szerint történik, a receptben foglaltaktól bátran el lehet térni. A sütés módjára adott tippünket viszont érdemes megfogadni, mert így készíthető a tökéletes roston sült sertéskaraj....

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Borban párolt sonka

A füstölt sonkát a zöldségekkel puhára főzzük, átsütjük, miközben a főzőléből és a borból egy finom mártást készítünk hozzá....

Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Belsőség pörkölt

Fejhús, vese, máj és szív a vegyes sertéspörköltünk alapja. Természetesen disznótor idején jutunk hozzá legegyszerűbben ezekhez az alapanyagokhoz, de manapság nem lehetetlen máskor is beszerezni....

Scroll to top