Rántott hús recept bécsi módra panírozva. Az alap recept mellett bemutatok néhány rántott hús panír fajtát is!...
Sertés receptek
Talán a legjobban a sertés receptek terjedtek el az egyes otthonokban. Faluhelyen még mindig nagy hagyománya van a disznóölésnek, de a hentesnél is gyakran veszünk karajt, tarját, combot.
A legnépszerűbb a disznóhús a hazai piacon? Meglehet. Ezek a sertés receptek hagyományosak is és formabontóak is. Az meg hogy lehet? Nézd meg!
Sertés ételek, sertés receptek
Tepsis pecsenye
A tepsis pecsenye nagy előnye, hogy mindenféle nehézség nélkül, viszonylag gyorsan elkészíthető, a végeredmény mégis isteni finom! Nézd meg a receptet!...
Brassói aprópecsenye egyszerűen
Ilyen egyszerű brassói aprópecsenye receptet még sosem láttál! Felejtsd el a hagyományos módszereket: itt az új brassói recept. Nézd meg és próbáld ki! ...
Sült oldalas recept
Sült sertésoldalas receptünkben nem használunk a manapság oly divatos fűszersókból. A hagyományos elkészítési módszerrel is rendkívül finom lesz a puhára sült oldalas!...
Székelykáposzta recept
Savanyú káposztából és sertéshúsból készítsünk egy finom székelygulyást, melyet úgy is emlegetnek, hogy székelykáposzta. A recept képpel, pontos instrukciókkal és mennyiségekkel olvasható, így könnyen elkészíthető....
Zöldborsós tokány recept egyszerűen
Könnyen elkészíthető zöldborsós tokány recept képekkel. Lépésről lépésre megmutatom mit és hogyan csinálj!...
Egybesült fasírt sütőben sütve
Egybesült fasírt sütőben sütve. Egyben készítjük el, azaz nem készítünk a darált húsos masszából pogácsákat, hanem tepsibe rakjuk, majd megsütjük a sütőben....
Fasírt recept
A recept alapján tökéletes fasírtot tudsz készíteni! A pontos mennyiségek mellett részletes leírást adunk, lépésről lépésre elmondjuk mit hogyan csinálj....
Bőrös süldőkaraj
A süldő a fél éves malac népies neve, tehát a bőrös süldőkaraj egy malachúsból készült étel, aminek az elkészítéséhez csak egyfajta fűszert és sót használunk....
Tepsis húsos káposzta
Ehhez a tepsis egytálételhez a tepsiben egymásra rakjuk a savanyú káposztát, a sonkát és a darált húst, majd megsütjük. Ilyen egyszerű lenne?...
Debreceni töltött káposzta
Debreceni kolbásszal tálaljuk el ezt a hagyományosnak mondható töltött káposztát. A pontos hozzávalók, a részletes leírás és a receptben található videó segít elkészíteni. ...
Wellington szűzérme
A sertés szűzérme elkészítése ünnepi alkalmakra tartogatott ínyencség, hiszen a sertés legfinomabb részét használjuk fel a recepthez. A Wellington-féle húsételhez gombás ragut készítünk....
Kocsonya recept
A kocsonya recept elkészítésének részletes leírása és pár apró trükk, amitől tökéletes lesz a kocsonyád. Sertés kocsonya recept képpel....
Tormás malachús
A tormás malachús úgy készül, hogy szeletelés után feltesszük főni a húst. A folytatás a receptben!...
Sertéskaraj roston sütve
A roston sült karaj fűszerezése ízlés szerint történik, a receptben foglaltaktól bátran el lehet térni. A sütés módjára adott tippünket viszont érdemes megfogadni, mert így készíthető a tökéletes roston sült sertéskaraj....
Malacpörkölt szilveszterre
Malacpörköltet bármikor készíthetünk, ha hozzájutunk a zsenge malachúshoz, de az igazi szezonja talán szilveszterkor van. Arra figyeljünk, hogy a húst nem kell olyan apróra vágni, mint......
Borban párolt sonka
A füstölt sonkát a zöldségekkel puhára főzzük, átsütjük, miközben a főzőléből és a borból egy finom mártást készítünk hozzá....
Malacaprólék-leves
Mi az a malacaprólék? A fül, farok, máj, láb, vese vagy a tüdő, melyekből nagyjából 60 dkg-ot használunk fel a leves elkészítéséhez....
Párolt vese velővel
Egy különleges rántottát készítünk veséből és velőből. Miután alaposan megtisztítottuk az alapanyagokat, pirítsuk össze a vesét és a velőt, majd......
Egészben párolt sertésmáj
Egészben készítjük el, tehát nem szeleteljük, de azért borban megpároljuk a sertésmájat. Hogy finomabb legyen, megtűzdeljük szalonnával is......
Sertésmájszeletek szalonnával
A szalonna kisült zsiradékában fogjuk a sertésmájszeleteket megsütni. Hamar kész, laktató ételt fogunk készíteni, amit sült burgonyával fogunk tálalni....
Zöldséges sertésnyelv
A sertésnyelvet megfőzzük a zöldségekkel, majd együtt, feldarabolva tálaljuk....
Belsőség pörkölt
Fejhús, vese, máj és szív a vegyes sertéspörköltünk alapja. Természetesen disznótor idején jutunk hozzá legegyszerűbben ezekhez az alapanyagokhoz, de manapság nem lehetetlen máskor is beszerezni....
Köményes, bőrös, párolt sertéscomb
Összekötözve sütjük meg a köményes, bőrös, párolt sertéscombot, majd amikor elkészült, kiszabadítjuk és felszeleteljük. ...