Gombával töltött dagadó, ami levesz a lábadról!
Ebédre, vagy vacsorára kitűnő választás a finom gombával töltött dagadó. Lépésről lépésre elmondom, hogy kell elkészíteni.
Talán a legjobban a sertés receptek terjedtek el az egyes otthonokban. Faluhelyen még mindig nagy hagyománya van a disznóölésnek, de a hentesnél is gyakran veszünk karajt, tarját, combot.
A legnépszerűbb a disznóhús a hazai piacon? Meglehet. Ezek a sertés receptek hagyományosak is és formabontóak is. Az meg hogy lehet? Nézd meg!
Ebédre, vagy vacsorára kitűnő választás a finom gombával töltött dagadó. Lépésről lépésre elmondom, hogy kell elkészíteni.
A kelkáposztába göngyölt hús tepsiben készül, minden jóval megrakott, finom húsétel, melyet csirkemell felhasználásával készítünk. Ha szereted a kelkáposztát és a húst, akkor ezt az ételt neked találták ki. Mert a kelkáposztából nem csak főzeléket lehet készíteni A receptben megtalálod a hozzávalókat és az elkészítés részletes leírását. Kezdjük! Kelkáposztába göngyölt hús recept Hozzávalók Kelkáposztalevélbe göngyölt … Olvass tovább
Rántott hús recept bécsi módra panírozva. Az alap recept mellett bemutatok néhány rántott hús panír fajtát is!
A tepsis pecsenye nagy előnye, hogy mindenféle nehézség nélkül, viszonylag gyorsan elkészíthető, a végeredmény mégis isteni finom! Nézd meg a receptet!
Ilyen egyszerű brassói aprópecsenye receptet még sosem láttál! Felejtsd el a hagyományos módszereket: itt az új brassói recept. Nézd meg és próbáld ki!
Sült sertésoldalas receptünkben nem használunk a manapság oly divatos fűszersókból. A hagyományos elkészítési módszerrel is rendkívül finom lesz a puhára sült oldalas!
Savanyú káposztából és sertéshúsból készítsünk egy finom székelygulyást, melyet úgy is emlegetnek, hogy székelykáposzta. A recept képpel, pontos instrukciókkal és mennyiségekkel olvasható, így könnyen elkészíthető.
Könnyen elkészíthető zöldborsós tokány recept képekkel. Lépésről lépésre megmutatom mit és hogyan csinálj!
Egybesült fasírt sütőben sütve. Egyben készítjük el, azaz nem készítünk a darált húsos masszából pogácsákat, hanem tepsibe rakjuk, majd megsütjük a sütőben.
A recept alapján tökéletes fasírtot tudsz készíteni! A pontos mennyiségek mellett részletes leírást adunk, lépésről lépésre elmondjuk mit hogyan csinálj.
A süldő a fél éves malac népies neve, tehát a bőrös süldőkaraj egy malachúsból készült étel, aminek az elkészítéséhez csak egyfajta fűszert és sót használunk.
Ehhez a tepsis egytálételhez a tepsiben egymásra rakjuk a savanyú káposztát, a sonkát és a darált húst, majd megsütjük. Ilyen egyszerű lenne?
Debreceni kolbásszal tálaljuk el ezt a hagyományosnak mondható töltött káposztát. A pontos hozzávalók, a részletes leírás és a receptben található videó segít elkészíteni.
A sertés szűzérme elkészítése ünnepi alkalmakra tartogatott ínyencség, hiszen a sertés legfinomabb részét használjuk fel a recepthez. A Wellington-féle húsételhez gombás ragut készítünk.
A kocsonya recept elkészítésének részletes leírása és pár apró trükk, amitől tökéletes lesz a kocsonyád. Sertés kocsonya recept képpel.
A tormás malachús úgy készül, hogy szeletelés után feltesszük főni a húst. A folytatás a receptben!
A roston sült karaj fűszerezése ízlés szerint történik, a receptben foglaltaktól bátran el lehet térni. A sütés módjára adott tippünket viszont érdemes megfogadni, mert így készíthető a tökéletes roston sült sertéskaraj.
Malacpörköltet bármikor készíthetünk, ha hozzájutunk a zsenge malachúshoz, de az igazi szezonja talán szilveszterkor van. Arra figyeljünk, hogy a húst nem kell olyan apróra vágni, mint…
A füstölt sonkát a zöldségekkel puhára főzzük, átsütjük, miközben a főzőléből és a borból egy finom mártást készítünk hozzá.
Mi az a malacaprólék? A fül, farok, máj, láb, vese vagy a tüdő, melyekből nagyjából 60 dkg-ot használunk fel a leves elkészítéséhez.
Egy különleges rántottát készítünk veséből és velőből. Miután alaposan megtisztítottuk az alapanyagokat, pirítsuk össze a vesét és a velőt, majd…
Egészben készítjük el, tehát nem szeleteljük, de azért borban megpároljuk a sertésmájat. Hogy finomabb legyen, megtűzdeljük szalonnával is…
A szalonna kisült zsiradékában fogjuk a sertésmájszeleteket megsütni. Hamar kész, laktató ételt fogunk készíteni, amit sült burgonyával fogunk tálalni.