Rántott hús recept bécsi módra panírozva. Az alap recept mellett bemutatok néhány rántott hús panír fajtát is!...
Marha receptek
A marha receptek között találja borjúból készült ételeket is. Azért kell ezt tisztázni, mert a borjú – az én véleményem szerint könnyebben elkészíthető és kevesebb idő alatt elkészül mint a marha. A marhahús nagyon ízletes, viszont több törődést kíván mint a gyengébb húsok. Ha nincs még a megjelentek között kedvenc marha receptje, küldje be hozzánk!
Vörösboros marhapörkölt
A legjobb vörösboros marhapörkölt recept titka megtalálható a receptben! Olvasd el és próbáld ki!...
Marhahús ribizlimártással receptje
Friss ribizlit és levesben főtt marhahúst használunk fel ehhez a recepthez, de ha nincs kedvünk levest készíteni, akkor leveskockát tegyünk a vízbe és úgy főzzük puhára a húst!...
Burgonyás vagdalt
A burgonyás vagdaltunk marhahúsból készül. A recept hasonlít a többi vagdalt (fasírozott) recepthez, melyeket egyben, sütőben sütünk meg....
Borjúbecsinált almával
Savanykás alma, enyhén savanykás mártás és borjúcomb. Ez ennek az ételnek a lényege, melyhez párolt rizst kínáljunk!...
Borsos tokány
A borsos tokány egy sűrű szaftú, borsos, magyaros sült, melyet főtt burgonyával vagy rizzsel tálalunk a recept szerint. Ez a leírás egy kis vörösbort is tartalmaz, hogy még inkább kiemelje a marhahús ízét!...
Borivók steak-je
Legtöbben a borivók bora után érdeklődnek, mi azonban a borivók steak-je receptet adjuk most közre. A steak hús a receptben - természetesen - marhahús, és hogy minél pikánsabb legyen, teszünk bele füstölt szalonnát és füstölt sajtot is. ...
Mustban párolt rostélyos
A szőlőmust kipréselése már a szüret ideje alatt megkezdődik, így a mustban párolt marha rostélyos a szüreti mulatságra már elkészíthető!...
Csevapcsicsa
A csevapcsicsa kevés összetevőből, rostélyon sült, szerb eredetű étel. A húsrudacskák kedvelt falatok a szabadban a tűz körül....
Bélszínlángos
A bélszínlángost nagy odafigyeléssel, grillező rácson, ha megtehetjük, akkor a szabadban készítsük el! A rácsot a tűz felett olyan távolságra helyezzük el, hogy a hús ne égjen oda....
Fóliában sült borjúcsülök
Fóliában sütjük a borjúcsülköt, de hogy igazán finom legyen, a végén ki kell bontani a csomagot! Így készül a fóliában sült borjúcsülök....
Bifsztek tükörtojással
Rostélyon készült tavaszi étel, így készül a bifsztek tükörtojással. Tálaláskor a hússzeletekre 1-1 tükörtojást helyezünk. Friss idénysalátát kínálunk hozzá....
Meglepetés szeletek receptje
A meglepetés szeletek egy rostélyon sült, borjú combból készült, finom tavaszi húsétel. Szabadban elkészítve az igazi!...
Vendégváró borjúszegy
A borjúszegyet mindenféle finomsággal fogjuk megtölteni, majd gyakran locsolgatva sütőben megsütjük....
Paradicsomos borjúszelet
Recept: Mostanában egy kicsit elhanyagoltuk a húsételeket, jöjjön hát a paradicsomos borjúszelet. Olaszos étel, a paradicsomos ételek kedvelőinek. A borjúszeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe mártjuk, és kevés olajban mindkét oldalukat hirtelen megsütjük. A sütésből visszamaradt olajban a lisztet kissé megpirítjuk, és a paradicsomlével felengedjük. Megsózzuk, majd amikor felforrt, a hússzeletekre öntjük. Kevés cukorral, reszelt citromhéjjal...
Kolozsvári rostélyos
A kolozsvári rostélyos annyira finom étel, hogy akár karácsonykor is felkerülhet az ünnepi asztalra. A rostélyos egyébként fiatal marha magas hátszínéből készült finom, puha sült. Ha megfelelően kezeljük, akkor lesz csak igazán omlós. ...
Karácsonyi lencseleves füstölt marhaszeggyel
Recept: Kedvenc receptet még nem publikáltunk marhaszegyből most karácsonyi étel gyanánt közre adunk egyet. Hogy mi az a marhaszegy? Kétféle is van, a trükk részben, a recept végén elolvashatja. Lássuk a receptet!...
Borjúszelet libamájjal töltve
Miért gondolhatja bárki, hogy a Borjúszelet libamájjal töltve egy remek étel? Azért, mert a borjú hús finom, gyenge. A libamájról pedig nem lehet elfogultság nélkül beszélni, tehát ez a recept – ha az összetevőkből indulunk ki – csak finom ételt rejthet. Próbáld ki és meglátod: nem fogsz csalódni! Borjúszelet libamájjal töltve hozzávalók 60 dkg...
Bélszínérmék gombafejekkel
Érlelt bélszínből és friss gombából készül a bélszínérmék gombafejekkel. Egyszerű, gyors recept, hiszen csak forró olajban ki kell sütni a fűszerezett húst és gombafejeket....
Illatos borjúszelet
Borjú commból készül az illatos borjúszelet. A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak. Mitől "illatos" ez az étel? A bazsalikomtól!...