Aioli mártás botmixerrel készítve
Az isteni finom Aioli mártást eszerint a recept szerint botmixerrel keverjük krémesre. Gyorsan, egyszerűen – próbáld ki!
A mártás receptek kiegészítő ételeket takarnak, melyet arra használunk, hogy kiemelje az étel ízét. A mártás főleg a húsételek kiegészítője, de tojás ételek, saláták esetén is ajánlott. Egy-egy mártás recept jelentősen megdobhatja a menüt!
Az isteni finom Aioli mártást eszerint a recept szerint botmixerrel keverjük krémesre. Gyorsan, egyszerűen – próbáld ki!
A házi majonéz készítés nem túl divatos foglalatosság mostanában, mivel mindenki megtalálta már a kedvenc márkáját és inkább megveszi a boltban, minthogy a majonéz recepttel bíbelődjön odahaza. Pedig megéri a fáradtságot! A receptben találsz tippeket, hogy a Te majonézed legyen e legtökéletesebb.
Házi ketchup szendvicsekhez, húsokhoz, pizzákhoz, makarónihoz, olaszos tésztákhoz, sült burgonyához, vagy akár parizeres kenyérhez is. Kihagytunk valamit?
A kapormártás finom tavaszi recept, melyet önállóan is és húsok mellé is fogyaszthatunk. Friss tavaszi recept egy használható tippel a kedvencek között!
Sóskamártás, vagy sóskafőzelék? Az igazság az, hogy többen, többféleképpen nevezik ezt a friss tavaszi ételt. Nekünk inkább a mártás a szimpatikus és főtt marhahússal, főtt burgonyával fogyasztjuk.
A töltött paprika ebben a receptben rántással készül. Lépésről lépésre leírtuk mit és hogyan kell csinálni, tehát bátran bevállalhatod te is, még ha nem is vagy egy profi háziasszony!
Így készül a borsodó: Kis lángon gőz fölött főzzük fel a bor, víz, tojássárgája és a többi összetevő keverékét. A mazsolát akár el is hagyhatjuk a borsodóból. A többit a receptben olvashatják…
A paradicsommártást (vagy paradicsomszószt) fogyaszthatjuk húsgombóccal, rántott kellevéllel, vagy tehetjük akár kifőtt tésztákra is. Rántással így is el lehet készíteni.