levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Jókai-bableves

A híres névadónak is elkerekedne a szeme, ha a róla elnevezett leveshez a babot nem áztatnánk be egy nappal a felhasználás előtt. Mert aki ráharap a főtelen, kemény babszemre, annak elmegy a kedve az egésztől......

levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Sütőtökös bableves receptje

Ha igazán látványosan akarjuk tálalni a sütőtökös bablevest, akkor a tök kivájt héjába tegyük az asztalra! Ehhez úgy kell elfelezni a tököt, hogy egyrészt ne billegjen az asztalon, másrészt......

Babgulyás gazdagon

Csülkös babgulyás

Ha előkerül a bogrács, akkor tuti, hogy előbb vagy utóbb babgulyás is fő benne! Akkor lesz a legfinomabb a babgulyásunk, ha a babot egy éjszakán át... Na vajon mit tegyünk vele? Kiderül a receptből....

pogácsa, pogácsák, pogácsa recept

Babos pogácsa

Négyszer hajtogatott babos pogácsa recept. Mi az hogy hajtogatott? A tésztát kell hajtogatni, hogy miért és hogyan, az kiderül a receptből, mint ahogy az is, hogyan díszítheted a babos pogácsát....

Sólet csülökkel | kedvenc-receptek.hu

Sólet csülökkel

Többféle húsból készül a sólet, de a füstölt csülök nem hiányozhat belőle - a mi receptünk szerint. A babot ne felejtsük el legalább 12 órára beáztatni, az ételünk sikere múlhat rajta!...

Szüreti húsosfazék | kedvenc-receptek.hu

Szüreti húsosfazék

Szüreti húsosfazék receptünket őszi húsosfazékként is szokták emlegetni. Levesünk - amellett hogy húsos - csülkös, káposztás, szalonnás is....

Bogrács a kemencében

Aratók gulyása

Ez az étel még mindig a szabad tűzön készült receptek sorát bővíti oldalunkon. Az aratók gulyása egy rendkívül tartalmas étel, ezért ha őszinte akarok lenni, akkor az erős fizikai munkát végzőknek - mint az aratók - ajánlott elsősorban....

levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Hegyaljai tarkabableves

A hegyaljai tarkabableves fő hozzávalói - a tarkabab mellett - a füstölt kolbász és a savanyú káposzta. Sűrű. laktató leves, amit érdemes elkészíteni....

Scroll to top