Rácponty | Halas receptek

Rácponty

A rácponty egy szaftos halétel, melynek elkészítéséhez szalonnát, friss paradicsomot és zöldpaprikát is felhasználunk. Bármikor fogyasztható, viszonylag magas kalóriatartalmú húsétel.

Rakott pisztráng tálalva

Rakott pisztráng

A rakott pisztráng először párolódik, majd sütőben összesül a tejföllel, sajttal. A pisztráng a lazacfélék családjába tartozik, ami már önmagában is egyfajta rangot ad az ételnek!

nyárs, nyárson sült

Nyárson sült hal

A nyárson sült hal receptje szerint váltakozva nyársra húzzuk a paprikát, a haldarabokat, meg a cukkinit. Bekenjük ízesített zsiradékkal, majd parázson megsütjük.

hal, halétel, hal recept, hal receptek, halas receptek | kedvenc-receptek.hu

Lecsós ponty

A lecsós ponty készítése során a burgonyára tesszük a szalonnát, a megsózott halfilét és a lecsót. Bekenjük a tetejét pirospaprikával elkevert tejföllel és megsütjük.

Laskagomba

Gombás harcsapaprikás

A gombás harcsapaprikás bográcsban elkészítve az igazi. Hagyományosan pörkölt szerűen készül az alap, azaz hagymát pirítunk, felengedjük, majd beletesszük a többi összetevőt.

hal, halétel, hal recept, hal receptek, halas receptek | kedvenc-receptek.hu

Sajtos halfilé mikróban

Sajtos halfilé mikróban elkészítve ugyan olyan finom, mintha sütőben készítettük volna. Egyébként is azért van a mikrohullámú sütő, hogy megkönnyítse az életünket, akkor miért ne használnák a kiolvasztáson és a melegítésen kívül másra is?

Scroll to top