Lencsefőzelék Félkarikákra vágott, megsütött, füstölt kolbásszal.

Lencsefőzelék kolbásszal

A lencsefőzelék kolbásszal egy ízletes főzelékféle finom feltéttel, ami egyszerűen elkészíthető. Az elkészült étel képei, részletes leírás a receptben, melyek alapján a kezdő háziasszonyok is el tudják készíteni!

gomba, gombás étel, csiperkegomba, csiperke alapanyag

Tojáslepény gazdagon receptje

A kolbászos, szalonnás ételeket nem kalóriacsökkentő célból fogyasztjuk, így ez a tojáslepény sem a karcsúsodni vágyóknak szól. A recept elkészítése során olyan serpenyőre lesz szükségünk, amit a sütőbe is be tudunk tenni, azaz nem műanyag a nyele.

nyárs, nyárson sült

Debreceni nyárs

A debreceni nyárson az összefűzött kolbászt és zöldségeket folyamatosan kenegetni kell az olajos mustárral, hogy megkapja a különleges ízt, ami egyedivé teszi ezt az ételt.

Marha, marhahús, borjú, borjúhús receptek

Kolozsvári rostélyos

A kolozsvári rostélyos annyira finom étel, hogy akár karácsonykor is felkerülhet az ünnepi asztalra. A rostélyos egyébként fiatal marha magas hátszínéből készült finom, puha sült. Ha megfelelően kezeljük, akkor lesz csak igazán omlós.

Scroll to top