Tepsis tarja savanyú káposztával
Aki szereti a savanyú káposztás, sertés húsos ételeket, annak ez a recept kihagyhatatlan! Próbáld ki és meglátod, milyen egyszerűen elkészíthető.
Kolbász, kolbászos receptek az oldalon, azaz azok az írások, melyek esetében az étel egyik fő jellemzője az, hogy a hozzávalók között ott van a kolbász.
Aki szereti a savanyú káposztás, sertés húsos ételeket, annak ez a recept kihagyhatatlan! Próbáld ki és meglátod, milyen egyszerűen elkészíthető.
A lencsefőzelék kolbásszal egy ízletes főzelékféle finom feltéttel, ami egyszerűen elkészíthető. Az elkészült étel képei, részletes leírás a receptben, melyek alapján a kezdő háziasszonyok is el tudják készíteni!
A rakott krumpli kolbásszal, tojással és tejföllel készül, a magyar konyha egyik hagyományos étele. A recept képekkel és részletes leírással olvasható, aki most kezd főzőcskézni, az is bátran belevághat az elkészítésébe!
Nincs még sós süti ötleted a hétvégi bulikra? A sajtos muffin kolbásszal igazán jó választás lesz, a vendégváró falatok között a helye! Az alkoholos bulikban a sós sütik mennek, ezt ne felejtsd el!
Debreceni kolbásszal tálaljuk el ezt a hagyományosnak mondható töltött káposztát. A pontos hozzávalók, a részletes leírás és a receptben található videó segít elkészíteni.
Karácsonyi néphagyományok – elfeledett népszokások. Legtöbbjük Jézus születéséhez kapcsolódik: a regölés, betlehem készítés, ünnepi asztal összeállítása és hasonlók.
A kolbászos, szalonnás ételeket nem kalóriacsökkentő célból fogyasztjuk, így ez a tojáslepény sem a karcsúsodni vágyóknak szól. A recept elkészítése során olyan serpenyőre lesz szükségünk, amit a sütőbe is be tudunk tenni, azaz nem műanyag a nyele.
Ezt a pásztortarhonya receptet odahaza a konyhában, vagy kinn a szabadban, bográcsban is kipróbálhatod. Itt a részletes leírás!
Így készül a cserkészkolbász szalonnában: nyárson sültek jellegzetessége, hogy a húst összevágjuk és valahogy nyársra fűzzük. Aztán parázson megsütjük.
A házias rakott burgonya (rakott krumpli) 20 perc alatt megsül, és tele van magyaros ízekkel. A szalonnás, tejfölös, kolbászos rakott étel nem fogyókúrázóknak való. Sajnos…
A hegyaljai tarkabableves fő hozzávalói – a tarkabab mellett – a füstölt kolbász és a savanyú káposzta. Sűrű. laktató leves, amit érdemes elkészíteni.
A kolozsvári rostélyos annyira finom étel, hogy akár karácsonykor is felkerülhet az ünnepi asztalra. A rostélyos egyébként fiatal marha magas hátszínéből készült finom, puha sült. Ha megfelelően kezeljük, akkor lesz csak igazán omlós.