Kedvenc receptek: sütemények, ételek, italok

Zöldséges kacsa

A zöldséges kacsa római tálban készül. A pecsenyekacsát körülrakjuk kockára vágott zöldséggel és burgonyával, megsózzuk, vörös bort öntünk rá, lefedjük, és sütőbe téve...

Krumplileves | kedvenc-receptek.hu

Krumplileves

Krumplileves (burgonyaleves) receptünk hagyományos módon készül. Tavasszal és nyáron tegyünk bele paradicsomot, paprikát, ízlés szerint egyéb friss zöldséget is! Ehhez a recepthez rántást kell készíteni!

Újházy tyúkleves (tyúkhúsleves)| kedvenc-receptek.hu

Újházy tyúkleves

Klasszikus gazdag étel az Újházy tyúkleves (tyúkhúsleves), melyhez idősebb, hízott tyúkot használunk fel hozzávalóként. Arra ügyeljünk, hogy a levesünk több fázisban készül, egyes elemeit tartsuk melegen tálalásig!

Görög saláta - frissítő tavaszi étel

Görög saláta

Frissítő tavaszi ételeink közül következzen a görög saláta receptje. A hosszú téli hónapok után üdítő lehet a vitamindús, kétféle sajttal készült saláta fogyasztása. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Szőlőcsősz levese

Szüreti ételeink közül a szőlőcsősz levese nem maradhat ki a kínálatból. Az őszi leves receptek jól illeszkednek a szőlőszedés forgatagához. Így készül: előbb húsgombócokat főzünk, majd a lét besűrítjük.

Scroll to top