Sajttekercs

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Sajttekercs | Vegetáriánus receptekSajtos vegetáriánus receptünk friss sárgarépával készül. A sajttekercs hamar megvan, ám egy napig jó ha a hűtőszekrényben pihentetjük.

Sajttekercs hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 10 vékonyra szelt sajt,
  • 15 dkg rokfort sajt,
  • 15 dkg vaj,
  • 2 friss sárgarépa.

elkészítése

  1. A lehűtött sajtszeleteket egy fóliára egymás mellé fektetjük úgy, hogy kicsit átfedjék egymást.
  2. Összekeverjük a vajat a rokfortsajttal, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és az így kapott masszát az egybefüggően kirakott sajtszeletekre kenjük.
  3. A fólia segítségével a sajtot óvatosan feltekerjük, a két végét összenyomkodjuk (csavarjuk, mint a szaloncukrot).
  4. Az így kapott sajttekercset egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  5. Tálalás előtt vesszük csak ki a hűtőszekrényből, eltávolítjuk a fóliát és forró vízbe mártogatott késsel ujjnyi vastakságúra felszeleteljük.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Vegetáriánus receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + tizennégy =