Parajpogácsa tükörtojással

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

A parajpogácsa tükörtojással ismét egy húsvéti étel, pontosabban a böjti időszakra ajánlott hús nélküli recept.

A tejben áztatott, és kicsavart zsemléket a felengedett parajkrémmel jól összedolgozzuk. Hozzáadunk 2 tojást, majd sóval, borssal, és zúzott fokhagymával ízesítjük. Pogácsákat formálunk belőle, és kevés olajban, kis lángon megsütjük.

Hozzávalók

  • 50 dkg mélyhűtött parajkrém,
  • 2 zsemle,
  • 1 dl tej,
  • 2 tojás a pogácsába és pogácsánként egy tükörtojásnak,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 dl olaj,
  • őrölt bors,
  • só.

Tálalás

Tálaláskor 1-1 tükörtojást teszünk a tetejére. Burgonypürével kínáljuk.

Trükk

Hús nélkül is lehet ízletes ételt készíteni.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Vegetáriánus receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 − hat =