Padlizsán reggelire

A padlizsán mint a receptek főszereplője most köszönt be oldalunkra, eddig valahogy nem került rá sor. Mivel nincs egy éves az oldalunk és minden nap egy recept jelenik meg oldalunkon, így vannak még tartalékaink. A padlizsán alakja ellenére nem tökféle, hanem a burgonyafélék családjába tartozó zöldségnövény. Felhasználása a gasztronómiában  széleskörű, ezt meg fogja látni a kedvenc receptek weboldalon! Nézzük, hogy készül a padlizsán reggelire:

Padlizsán

Padlizsán reggelire receptje

Hozzávalók

3 padlizsán,
8 dkg vaj,
1 fej vöröshagyma,
1 csokor petrezselyem,
8 tojás,
őrölt bors,
só.

Padlizsán elkészítése reggelire

A padlizsánokat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és forró vajban megpirítjuk.
Amikor megpuhult, hozzátesszük a finomra vágott hagymát, a petrezselymet, és néhány percig együtt pirítjuk.
Ráöntjük a felvert tojásokat, és rántottaszerűen megsütjük.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 5 =

Scroll to top