Padlizsán reggelire

A padlizsán mint a receptek főszereplője most köszönt be oldalunkra, eddig valahogy nem került rá sor. Mivel nincs egy éves az oldalunk és minden nap egy recept jelenik meg oldalunkon, így vannak még tartalékaink. A padlizsán alakja ellenére nem tökféle, hanem a burgonyafélék családjába tartozó zöldségnövény. Felhasználása a gasztronómiában  széleskörű, ezt meg fogja látni a kedvenc receptek weboldalon! Nézzük, hogy készül a padlizsán reggelire:

Padlizsán

Padlizsán reggelire receptje

Hozzávalók

3 padlizsán,
8 dkg vaj,
1 fej vöröshagyma,
1 csokor petrezselyem,
8 tojás,
őrölt bors,
só.

Padlizsán elkészítése reggelire

A padlizsánokat meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és forró vajban megpirítjuk.
Amikor megpuhult, hozzátesszük a finomra vágott hagymát, a petrezselymet, és néhány percig együtt pirítjuk.
Ráöntjük a felvert tojásokat, és rántottaszerűen megsütjük.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 5 =

Scroll to top