A töltött gombafalatok elnevezésű ételünk finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. A recept Zsuzsi konyhájából való. Köszönjük!
Sütés előtt is ínycsiklandónak tűnik:
Töltött gombafalatok receptje
Hozzávalók
- 10-14 db nagyobb gombafej,
- 1 fej vöröshagyma,
- 1 db chili paprika,
- olaj a sütéshez,
- reszelt sajt a tetejére,
- bazsalikom, só, bors.
Töltött gombafalatkák elkészítése
- Kevés olajon összepirítjuk a gombát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele friss bazsalikomot és egy kis chili paprikát.
- 5-10 perc párolás után a gombákat kiszedjük, a hagymát tovább pirítjuk.
- Az így összepirított hagymás szafttal megtöltjük a gombafejeket, majd a tetejére reszelt sajtot szórunk.
- Jó étvágyat kívánunk a falatkáinkhoz!
Recept és fotó: Zsuzsi Sopronból.