Töltött gombafalatok

A töltött gombafalatok elnevezésű ételünk finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. A recept Zsuzsi konyhájából való. Köszönjük!

Sütés előtt is ínycsiklandónak tűnik:
Töltött gombafalatok recept

Töltött gombafalatok receptje

Hozzávalók

  • 10-14 db nagyobb gombafej,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 1 db chili paprika,
  • olaj a sütéshez,
  • reszelt sajt a tetejére,
  • bazsalikom, só, bors.

Töltött gombafalatkák elkészítése

  1. Kevés olajon összepirítjuk a gombát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele friss bazsalikomot és egy kis chili paprikát.
  2. 5-10 perc párolás után a gombákat kiszedjük, a hagymát tovább pirítjuk.
  3. Az így összepirított hagymás szafttal megtöltjük a gombafejeket, majd a tetejére reszelt sajtot szórunk.
  4. Jó étvágyat kívánunk a falatkáinkhoz!

Recept és fotó: Zsuzsi Sopronból.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + 4 =

Scroll to top