Töltött gombafalatok

A töltött gombafalatok elnevezésű ételünk finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. A recept Zsuzsi konyhájából való. Köszönjük!


Segítünk neked ajándékot választani. Kattints ide!


Sütés előtt is ínycsiklandónak tűnik:
Töltött gombafalatok recept

Töltött gombafalatok receptje

Hozzávalók

  • 10-14 db nagyobb gombafej,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 1 db chili paprika,
  • olaj a sütéshez,
  • reszelt sajt a tetejére,
  • bazsalikom, só, bors.

Töltött gombafalatkák elkészítése

  1. Kevés olajon összepirítjuk a gombát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele friss bazsalikomot és egy kis chili paprikát.
  2. 5-10 perc párolás után a gombákat kiszedjük, a hagymát tovább pirítjuk.
  3. Az így összepirított hagymás szafttal megtöltjük a gombafejeket, majd a tetejére reszelt sajtot szórunk.
  4. Jó étvágyat kívánunk a falatkáinkhoz!

Recept és fotó: Zsuzsi Sopronból.

Ez teszik, ezt megosztom!

Szólj hozzá!

hat + 13 =

Forró levegős sütő, prémium kategória:

Cosori webáruház