Zöldséges szendvics

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Nyáron gyakran van úgy az ember, hogy nem kívánja a meleg ételt,mert az egész napos kánikula megviselte a szervezetét. A zöldséges szendvics ilyenkor egy olyan újdonság, ami ráadásként még jól is esik a nagy melegben. A gomba és a paradicsom adja meg az alapját az ízletes szendvicsünknek. Ha lehet hagyjuk a fehér kenyeret, a zsemlét, vagy a kiflit. Valamilyen magos kenyeret – lehetőleg teljes kiőrlésűt – ajánlunk hozzá!

Zöldséges szendvics receptje

Hozzávalók

8 szelet napraforgómagos kenyér,
8 gombafej,
4 közepes paradicsom,
2 főtt tojás,
2 mokkáskanál mustár,
4 dkg vaj,
petrezselyem,
őrölt fehérbors, só.

Zöldséges szendvics elkészítése

A gombafejeket megmossuk, felszeleteljük, majd kevés vajban megpároljuk, sóval, borssal megszórjuk, majd kihűtjük.
A vajat a mustárral összekeverjük, majd megkenjük vele a kenyereket.
A paradicsomot, és a tojásokat felkarikázzuk.
A mustáros vajjal megkent kenyérszeleteket váltakozva megrakjuk a párolt gombaszeletekkel, paradicsom, és tojásszeletekkel, majd petrezselyemmel diszítve tálaljuk.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Szendvics receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =