Gombás kifli

Recept:

Megígértük, hogy a szendvicseink finomak és izgalmasak lesznek. Farsang alkalmából itt egy izgalmas gombás kifli recept.

A megtisztított gombát vékonyra, a hagymát kockára vágjuk. Mindkettőt a felmelegített margarinban 6-8 percig pároljuk, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. Végül hozzákeverjük a zsemlemorzsát, és a vágott petrezselymet. A hosszában kettévágott fél kifliken elosztjuk a gombás masszát, megszórjuk reszelt sajttal, és 5 perc alatt sütőben átforrósítjuk.

Hozzávalók

  • 4 kifli,
  • 1 kis fej hagyma,
  • 5 dkg margarin,
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 10 dkg gouda sajt,
  • só,
  • bors,
  • majoránna.

Tálalás

Melegen tálaljuk, mivel ez egy melegszendvics.

Trükk

A sütőben való átforrósítást értse úgy, hogy a sajt olvadjon rá, picit barnuljon meg. Jó étvágyat!

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × négy =

Scroll to top