Recept:
Megígértük, hogy a szendvicseink finomak és izgalmasak lesznek. Farsang alkalmából itt egy izgalmas gombás kifli recept.
A megtisztított gombát vékonyra, a hagymát kockára vágjuk. Mindkettőt a felmelegített margarinban 6-8 percig pároljuk, sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. Végül hozzákeverjük a zsemlemorzsát, és a vágott petrezselymet. A hosszában kettévágott fél kifliken elosztjuk a gombás masszát, megszórjuk reszelt sajttal, és 5 perc alatt sütőben átforrósítjuk.
Hozzávalók
- 4 kifli,
- 1 kis fej hagyma,
- 5 dkg margarin,
- 2 evőkanál zsemlemorzsa,
- 1 csokor petrezselyem,
- 10 dkg gouda sajt,
- só,
- bors,
- majoránna.
Tálalás
Melegen tálaljuk, mivel ez egy melegszendvics.
Trükk
A sütőben való átforrósítást értse úgy, hogy a sajt olvadjon rá, picit barnuljon meg. Jó étvágyat!