Mazsolás tekercs

A mazsolás tekercs egy egyszerű, sütés nélkül készíthető vendégváró csemege, melynek az alapja a darált keksz. Lássuk!

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj,
  • 10 dkg porcukor,
  • 5 dkg apróra vágott mazsola,
  • 1 evőkanál rum.

A vendégváró mazsolás tekercs elkészítése

  1. A darált kekszet összegyúrjuk a vagdalt mazsolával, vajjal, rummal.
  2. A krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.
  3. Porcukrozott gyúródeszkán kinyújtjuk, a vajas krémmel megkenjük, porcukorban meghengergetjük, lehűtve szeleteljük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 13 =

Scroll to top