Mazsolás tekercs

A mazsolás tekercs egy egyszerű, sütés nélkül készíthető vendégváró csemege, melynek az alapja a darált keksz. Lássuk!

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj,
  • 10 dkg porcukor,
  • 5 dkg apróra vágott mazsola,
  • 1 evőkanál rum.

A vendégváró mazsolás tekercs elkészítése

  1. A darált kekszet összegyúrjuk a vagdalt mazsolával, vajjal, rummal.
  2. A krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.
  3. Porcukrozott gyúródeszkán kinyújtjuk, a vajas krémmel megkenjük, porcukorban meghengergetjük, lehűtve szeleteljük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 + húsz =

Scroll to top