Mazsolás tekercs

A mazsolás tekercs egy egyszerű, sütés nélkül készíthető vendégváró csemege, melynek az alapja a darált keksz. Lássuk!

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj,
  • 10 dkg porcukor,
  • 5 dkg apróra vágott mazsola,
  • 1 evőkanál rum.

A vendégváró mazsolás tekercs elkészítése

  1. A darált kekszet összegyúrjuk a vagdalt mazsolával, vajjal, rummal.
  2. A krémhez az alapanyagokat alaposan kikeverjük.
  3. Porcukrozott gyúródeszkán kinyújtjuk, a vajas krémmel megkenjük, porcukorban meghengergetjük, lehűtve szeleteljük.

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kilenc − 1 =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close