Málnakrém

Amikor a gyümölcsös receptek sorozatunkat elkezdtük, nem sejtettük, hogy ennyire aktuális időpontra esik a megjelenésük. Ma gyönyörű málnát láttam a piacon – igaz nem volt olcsó – így a málnakrém receptje úgymond aktuális. Ebben az édességben krémsajt is van, a tiramisu óta tudjuk hogy ez nem túl nagy baj. Különleges édesség következik! Édes süteményként kategórizáltuk, tán megbocsátható…

Málnakrém receptje

Hozzávalók
15 dkg málna
30 dkg krémsajt,
8 dkg porcukor,
3 dl tejszín

Málnakrém elkészítése

A krémsajtot habosra keverjük, majd habverővel hozzákeverjük a málnát.
A tejszínt a cukorral habbá verjük, és a felét lazán a krémbe forgatjuk.
Talpas poharakba töltjük, és a hűtőszekrényben megdermesztjük.
Tálaláskor a maradék tejszínhabbal, és málnaszemekkel diszítjük, ostyát, vagy piskótát kínálhatunk hozzá.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − hat =

Scroll to top