Almás lepény II.

Almás lepény II. receptjeEbben a finom almás lepény receptben az almákat belekeverjük a tésztába és úgy sütjük meg. Nagyon egyszerű édes sütemény recept!

Almás lepény II. hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 27 dkg cukor,
  • 6 tojás,
  • 18 dkg margarin,
  • 15 dkg liszt,
  • 6 nagy alma.

Almás lepény II. elkészítése

  1. A cukrot habosra keverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk az olvasztott, de nem meleg margarint.
  2. Végül beletesszük a lisztet, és a tojások kemény habbá vert fehérjét.
  3. Az almákat meghámozzuk, belekockázzuk a masszába és sütjük.
  4. Igen, tényleg csak ennyi!
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × egy =

Scroll to top