Almás lepény II.

Almás lepény II. receptjeEbben a finom almás lepény receptben az almákat belekeverjük a tésztába és úgy sütjük meg. Nagyon egyszerű édes sütemény recept!

Almás lepény II. hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 27 dkg cukor,
  • 6 tojás,
  • 18 dkg margarin,
  • 15 dkg liszt,
  • 6 nagy alma.

Almás lepény II. elkészítése

  1. A cukrot habosra keverjük a tojássárgájával, hozzáadjuk az olvasztott, de nem meleg margarint.
  2. Végül beletesszük a lisztet, és a tojások kemény habbá vert fehérjét.
  3. Az almákat meghámozzuk, belekockázzuk a masszába és sütjük.
  4. Igen, tényleg csak ennyi!
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + tizenegy =

Scroll to top