Virslis zöldbabsaláta

Virslis zöldbabsaláta | kedvenc-receptek.huA virslis zöldbabsaláta egy könnyű, nyári étel, olyan, amelyre a szervezetünknek a forró napokon szüksége van. Vitamindús, egészséges saláta recept.

Virslis zöldbabsaláta hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldbab,
  • 4 paradicsom,
  • 2 uborka,
  • 4 főtt virsli,
  • 2 főtt tojás,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 1 csokor újhagyma,
  • 0,5 dl olívaolaj,
  • salátaecet, mustár, bors, só.

A saláta elkészítése

  1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd a főzővízben hagyjuk kihűlni.
  2. A salátaöntethez az olívaolajat salátaecettel, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és hozzáadjuk a finomra összevágott petrezselymet.
  3. A paradicsomot, hagymát, uborkát, virslit felszeleteljük, és lazán összekeverjük a leszűrt, szükségesre felszeletelt babbal, majd hozzá adjuk az öntetet.
  4. A tetejét szeletelt, főtt tojással díszítjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × három =

Scroll to top