Virslis zöldbabsaláta

Virslis zöldbabsaláta | kedvenc-receptek.huA virslis zöldbabsaláta egy könnyű, nyári étel, olyan, amelyre a szervezetünknek a forró napokon szüksége van. Vitamindús, egészséges saláta recept.

Virslis zöldbabsaláta hozzávalók, elkészítése

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldbab,
  • 4 paradicsom,
  • 2 uborka,
  • 4 főtt virsli,
  • 2 főtt tojás,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 1 csokor újhagyma,
  • 0,5 dl olívaolaj,
  • salátaecet, mustár, bors, só.

A saláta elkészítése

  1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd a főzővízben hagyjuk kihűlni.
  2. A salátaöntethez az olívaolajat salátaecettel, sóval, borssal, mustárral ízesítjük és hozzáadjuk a finomra összevágott petrezselymet.
  3. A paradicsomot, hagymát, uborkát, virslit felszeleteljük, és lazán összekeverjük a leszűrt, szükségesre felszeletelt babbal, majd hozzá adjuk az öntetet.
  4. A tetejét szeletelt, főtt tojással díszítjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 18 =

Scroll to top