Halikrasaláta

Recept:

Karácsony és hal. Ha ez nem is egy igazi hal étel, azért jól illeszkedhet az ünnepi fogásokhoz.

A halikrát a sós, citromos, borssal, babérlevéllel és félbe vágott hagymával fűszerezett vízben megfőzzük, és a lében hagyjuk kihűlni. Az ikrát üvegtálra rendezzük, és leöntjük a tartármártással.

Hozzávalók

  • 50 dkg pontyikra,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 citrom,
  • 2 babérlevél
  • 3 dl tartármártás,
  • salátalevelek,
  • egész bors,
  • só.

Tálalás

Salátalevelekkel és citromkarikákkal díszítjük.

Trükk

Nincs. Jólétvágyat!

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

19 − kilenc =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close