Halikrasaláta

Recept:

Karácsony és hal. Ha ez nem is egy igazi hal étel, azért jól illeszkedhet az ünnepi fogásokhoz.

A halikrát a sós, citromos, borssal, babérlevéllel és félbe vágott hagymával fűszerezett vízben megfőzzük, és a lében hagyjuk kihűlni. Az ikrát üvegtálra rendezzük, és leöntjük a tartármártással.

Hozzávalók

  • 50 dkg pontyikra,
  • 1 fej hagyma,
  • 1 citrom,
  • 2 babérlevél
  • 3 dl tartármártás,
  • salátalevelek,
  • egész bors,
  • só.

Tálalás

Salátalevelekkel és citromkarikákkal díszítjük.

Trükk

Nincs. Jólétvágyat!

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =

Scroll to top