Hagymás heringsaláta

Hagymás heringsaláta alapanyagokA képen látható alapanyagokból készítjük el hagymás heringsaláta receptünket. A paradicsom kivétel – csak dísz!

Hagymás heringsaláta hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 40 dkg pácolt hering,
  • 4 fej vöröshagyma,
  • 2 dl víz,
  • 2 dkg porcukor,
  • 3 evőkanál ecet,
  • törött bors,
  • só.

Hagymás heringsaláta elkészítése

  1. A hering bőrét lehúzzuk, gerincét eltávolítjuk, félbe, majd széles csíkokra vágjuk.
  2. A vékony karikára szeletelt hagymát leforrázzuk.
  3. A vízből ecettel, cukorral, sóval és borssal salátalevet készítünk.
  4. Beletesszük a hagymát, és a halhúst, majd letakarva hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 11 =

Scroll to top