Receptek csoportosítása

Receptek csoportosítása

A könnyebb kereshetőség érdekében kategóriákba csoportosítottuk receptjeinket és címkékkel láttuk el.

Töltött csirkecomb hozzávalói, elkészítése | kedvenc-receptek.hu

Mivel az egyes ételek egyszerre több kategóriába is tartozhatnak, így nem ragaszkodtunk ahhoz hogy egy receptet csak egy recept kategóriába soroljunk. Így például egy töltött csirke recept megtalálható a Szárnyas kategóriában és a Töltött ételek kategóriában egyaránt.

Vannak olyan recept kategóriák, melyeket tovább kellett bontanunk, hiszen például a Húsételek közé a halaktól a szárnyasokig minden belefér, mégsem célszerű őket összevontan, egy kategóriában tárgyalni. Ugyan ez mondható el a Süteményekről is. Itt csak kétfelé bontottuk a receptkategóriát: Sós süteményekre illetve Édes süteményekre.

Két úgynevezett gyűjtő kategóriát hoztunk létre az egyéb receptjeinknek További főételek és Előételek, saláták egyebek néven. Előbbibe a Főzelékek, Gombás receptek, Tészták, Tepsis rakott receptek, Töltött ételek és Vegetáriánus receptek kerültek, utóbbiba a Levesek, Köretek, Szendvicsek, Előételek, Saláták és a Különleges receptek.

A receptjeinket receptcimkékkel láttuk el. Ezek elsősorban a jellemző alkotórészek (pl.: csirke, burgonya, vöröshagyma, stb.), illetve egyéb fontos jellemzők az adott recepthez: (pl: karácsonyi, húsvéti, tavaszi, stb.).

Ha ezek alapján sem leli meg kedvenc receptjét, akkor a kereső mező a weblap jobb oldali sávjában a segítségére lehet!

    'name', 'show_count' => false, 'title_li' => '', 'exclude' => array(489, ) ) ); ?>

Szólj hozzá!

6 + 9 =