Recept:
Egyféle töltött tojás már szerepelt kínálatunkban, most a brassói változatát ajánljuk húsvéti étel kínálatunkban.
Töltött ételek kategóriánk első receptje a töltött krumpli volt, akkor abban reménykedtünk, hogy több ízletes falat is lesz még a töltött étek kategóriában. Lássuk mire jutottunk a kategória bővítésében!
Sokféle töltelékkel készülhet a töltött csirkecomb, mi az egyszerűbb receptet, a zsemlés töltelékeset készítettük el. Lépésről lépésre leírtuk, mit és hogyan csinálj, így te is könnyen elkészítheted.
Az egyik legfinomabb, gyors recept a gombás-sajtos csirkemell, baconbe göngyölve. Ha minden hozzávaló rendelkezésre áll, akkor ezt a sütőben készített egytálételt kínáljuk a váratlan vendégeinknek.
A töltött krumpli finom és mégis egyszerű recept, ami akár maradékokból is elkészíthető. Csak egy kis kreativitás kell hozzá és máris kész az isteni kaja!
Ez a töltött cukkini csirkemellel készül, gyrosos fűszerezéssel. A receptből azt is megtudhatod, hogy kell-e bele tejföl, illetve milyen körettel érdemes a töltött cukkinit tálalni.
Húsmentes recept a töltött padlizsán vega változata, melyet vegánoknak is bátran merek ajánlani. A recept képekkel és részletes leírással készült, hogy Te is könnyedén el tudd készíteni az ételt.
A medvehagymás csirkemell recept egy töltött, húsos étel, melynek töltelékében a medvehagyma mellett sajt és túró van. Nézd meg az olcsó és gyors receptet, a leírás és a képek alapján te is egyszerűen elkészítheted!
Így készül a töltött gombafalatok elnevezésű ételünk, a finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. Zsuzsi konyhájából.
Egyféle töltött tojás már szerepelt kínálatunkban, most a brassói változatát ajánljuk húsvéti étel kínálatunkban.
A borjúszegyet mindenféle finomsággal fogjuk megtölteni, majd gyakran locsolgatva sütőben megsütjük.
Attól tartok, hogy a meleg töltött tojás sajttal nem azoknak lesz a kedvence, akik ádáz küzdelmet folytatnak a kilókkal. Ez az étel bizony mérlegnyomó, fogyókúra esetét kivéve azonban mindenképp ajánlott.
A töltött libacomb recepthez darált sertéshúsból készítünk fűszeres, tejszínes tölteléket. Ügyesnek kell lennünk, mert a töltelék a csontok helyére megy, azután össze kell kötni a libacombokat, hogy ne folyjon ki belőlük a massza.
Vendégváráskor nem mindig tudunk hosszasan az ételre koncentrálni, van hogy csak egy egyszerű ételt tudunk összedobni, mert ennyire van idő. A forró burgonya sonkával töltve gyorsan elkészíthető és nagyon finom vendégváró étel.
Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek
A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.