Töltött gombafalatok
Így készül a töltött gombafalatok elnevezésű ételünk, a finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. Zsuzsi konyhájából.
Receptet beküldte: Zsuzsi, Sopron
Így készül a töltött gombafalatok elnevezésű ételünk, a finom vendégváró, sajtos, gombás nassolni való csemege. Zsuzsi konyhájából.
Egy tepsiben friss tavaszi zöldségekkel halmozzuk fel a zöldséges chilis tésztát, majd megszórjuk reszelt sajttal és összesütjük.
A legkedvesebb barátunk receptjét nyújtjuk át weblapunk és Facebook oldalunk látogatóinak. A Zsuzsi módra készült kebab molnárkába, vagy nagy méretű zsemlébe töltve tálaljuk.
A tepsis csirkehús recept lényege, hogy először fólia alatt sütjük a húst meg a krumplit, majd fólia nélkül addig, amíg a krumpli ízlés szerint meg nem barnul.
Zsófi a Rizibizit csirkecombbal összepirítva szereti. A főtt rizsre öntözött csirke szaft a recept titka! Suhaj Zsuzsanna receptje.
Így készül a ribizlis süti: a receptben ribizli és ribizli szörp is van. A finom sütemény receptet Zsuzsi küldte Sopronból.
Karácsony alkalmából fogadják szeretettel ezt az isli fánk – más néven Ischli-fánk – receptet. A sütemény fő jellemzője hogy sokáig eláll.