Stefánia vagdalt
A Stefánia vagdalthoz hagymát pirítunk, megfőzzük a tojásokat. Ezután összedolgozzuk a vagdaltat, majd beleágyazzuk a tojásokat és készre formázzuk a vizes kezünkkel.
Kedvenc vagdalt receptek az oldalon, azaz azok az írások, melyek esetében a recept egyik fő jellemzője az, hogy vagdalt.
A Stefánia vagdalthoz hagymát pirítunk, megfőzzük a tojásokat. Ezután összedolgozzuk a vagdaltat, majd beleágyazzuk a tojásokat és készre formázzuk a vizes kezünkkel.
A burgonyás vagdaltunk marhahúsból készül. A recept hasonlít a többi vagdalt (fasírozott) recepthez, melyeket egyben, sütőben sütünk meg.
Ezt a fasírozottat most rúdban fogjuk megsütni, de aki jobban szereti, gombócokat is formálhat belőle, de mivel nedvdús zöldségfasírozottról van szó, én a tepsiben sütés ajánlom.
Húsvéti recept a Sonkás hús őzgerincformában sütve, mivel az ünnepekről megmaradt sonkát is felhasználjuk hozzá. Egyszerű és gyorsan elkészül, ráadásul finom is. Próbáld ki!