Halfilé vajasan
A hal filézett ponty, fogas vagy bármilyen halfilé lehet. A legfinomabb karácsonyi halfilé vajasan talán a fogasból készül.
A hal filézett ponty, fogas vagy bármilyen halfilé lehet. A legfinomabb karácsonyi halfilé vajasan talán a fogasból készül.
A karácsonyi terített asztalok gyakori szereplője a rántott hal. A tartárt a recept szerint magunk készítjük, de ha megcsúsztunk a sütéssel-főzéssel, akkor a majonézből…
A rácponty egy szaftos halétel, melynek elkészítéséhez szalonnát, friss paradicsomot és zöldpaprikát is felhasználunk. Bármikor fogyasztható, viszonylag magas kalóriatartalmú húsétel.
A halleves karácsonyra talán azért jobb választás a hagyományos halászlénél, mert kevésbé terheli meg a gyomrot az ünnepek alatt. Próbáld ki a finom halas receptet!
A szegedi ponty zöldségekkel készül, a halat elősütjük hozzá. A zöldségek egy részét is előpároljuk, mert nem egyforma idő alatt puhulnak meg.
Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek
A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.