Rácponty | Halas receptek

Rácponty

A rácponty egy szaftos halétel, melynek elkészítéséhez szalonnát, friss paradicsomot és zöldpaprikát is felhasználunk. Bármikor fogyasztható, viszonylag magas kalóriatartalmú húsétel.

Sertésflekken fatányéron | Sertés receptek

Sertésflekken

Sertésflekken receptünket fatányérra álmodtuk meg.Tavasszal és nyáron ez a recept a szabadban is elkészíthető, ahol természetesen finomabbra készül az étel. További tippek az elkészítéshez a recept végén!

Laskagomba

Gombás harcsapaprikás

A gombás harcsapaprikás bográcsban elkészítve az igazi. Hagyományosan pörkölt szerűen készül az alap, azaz hagymát pirítunk, felengedjük, majd beletesszük a többi összetevőt.

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close