csirke, csirke recept, csirke receptek, csirkés receptek, csirkés ételek, csirke étel | kedvenc-receptek.hu

Pikáns csirke

A csirkehúst bepácoljuk a vörösborból készített páclével, és csak azután pároljuk puhává. Garantáltan pikáns lesz a csirke, pláne hogy aszalt szilvát is használunk az ételhez.

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close