Főtt libamell tejszínes tormamártással
Füstölt libamellet használunk az ételhez, melyet meg is főzünk. Ezután állítjuk össze a hidegtálat, ami remek vendégváró különlegesség ünnepi asztalokra is.
Kedvenc liba receptek az oldalon, azaz azok az írások, melyek esetében a szárnyas recept egyik fő jellemzője az, hogy liba az alapanyaga.
Füstölt libamellet használunk az ételhez, melyet meg is főzünk. Ezután állítjuk össze a hidegtálat, ami remek vendégváró különlegesség ünnepi asztalokra is.
Egy különleges karácsonyi vacsorához olyan étel kell, amit korábban talán nem készítettünk el. Az ünnepi libamájgombóc vörösborban párolva pont megfelelő lenne? Lássuk a receptet!
A töltött libacomb recepthez darált sertéshúsból készítünk fűszeres, tejszínes tölteléket. Ügyesnek kell lennünk, mert a töltelék a csontok helyére megy, azután össze kell kötni a libacombokat, hogy ne folyjon ki belőlük a massza.
Miért gondolhatja bárki, hogy a Borjúszelet libamájjal töltve egy remek étel? Azért, mert a borjú hús finom, gyenge. A libamájról pedig nem lehet elfogultság nélkül beszélni, tehát ez a recept – ha az összetevőkből indulunk ki – csak finom ételt rejthet. Próbáld ki és meglátod: nem fogsz csalódni! Borjúszelet libamájjal töltve hozzávalók 60 dkg borjúfelsál, … Olvass tovább