Bőrös süldőkaraj
A süldő a fél éves malac népies neve, tehát a bőrös süldőkaraj egy malachúsból készült étel, aminek az elkészítéséhez csak egyfajta fűszert és sót használunk.
Sertéskaraj receptek – ha van otthon Sertéskaraj, akkor itt kaphatsz hozzá ötletet, hogy mit készíthetsz belőle, illetve mihez tudod felhasználni.
Receptek képekkel, pontos mennyiségekkel és részletes leírással. Valamennyi Sertéskaraj felhasználásával készül, megtalálod a hozzávalók között.
A süldő a fél éves malac népies neve, tehát a bőrös süldőkaraj egy malachúsból készült étel, aminek az elkészítéséhez csak egyfajta fűszert és sót használunk.
A roston sült karaj fűszerezése ízlés szerint történik, a receptben foglaltaktól bátran el lehet térni. A sütés módjára adott tippünket viszont érdemes megfogadni, mert így készíthető a tökéletes roston sült sertéskaraj.
Egyben fogjuk megsütni a karajt, és csak utána szeleteljük fel. Először tepsibe tesszük, meglocsoljuk forró zsiradékkal, majd kevés vízzel betesszük a sütőbe… Talán a nevéből is kiderül, ez egy szalonnás, hagymás húsétel lesz:
Sonkás, tejfölös és természetesen tojásos étel a minden jóval ellátott a húsvéti sertéskaraj. Itt a részletes recept, próbáld ki! Vigyázat, nagyon finom!
A szalonnás sertésborda köretének elkészítését most nem taglaljuk, elsősorban a finom hús sütésére koncentrálunk. Annál is inkább, nehogy kicsússzon a töltelék, amit beleteszünk!
A tejfölös kotlett egy sertés karajból készített sült hús féleség, melyet sült krumplival és a rá kent tejfölös szósszal ízesítve fogyasztunk. Kiváló egytálétel, érdemes kipróbálni!
Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek
A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.