A fasírt fűszerezése
A fasírt fűszerezése kapcsán átvesszük az alapokat, mi az ami a fasírozott ízét megadja, majd rátérünk a további fűszerekre is.
A fasírt fűszerezése kapcsán átvesszük az alapokat, mi az ami a fasírozott ízét megadja, majd rátérünk a további fűszerekre is.
A szüreti fűszeres máj sertéshúsból és sertésmájból készül, egyenlő arányban tartalmazza ezeket. Megpároljuk a húst majd zsírjára pirítjuk. Csak ezután adjuk hozzá a májat!
Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek
A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.