levesek, leves, leves receptek | kedvenc-receptek.hu

Erdélyi velős káposztaleves

Alaposan mossuk ki a savanyú káposztát, nehogy félre vigye a leves ízét! Finom malachússal, borjúvelővel készítjük sőt, fehérbort is adunk hozzá! Lássuk a receptet!...

Paradicsomos borjúszelet

Recept: Mostanában egy kicsit elhanyagoltuk a húsételeket, jöjjön hát a paradicsomos borjúszelet. Olaszos étel, a paradicsomos ételek kedvelőinek. A borjúszeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe mártjuk, és kevés olajban mindkét oldalukat hirtelen megsütjük. A sütésből visszamaradt olajban a lisztet kissé megpirítjuk, és a paradicsomlével felengedjük. Megsózzuk, majd amikor felforrt, a hússzeletekre öntjük. Kevés cukorral, reszelt citromhéjjal...

Borjú receptek, borjú ételek, marhahús receptek | Húsételek

Borjúszelet libamájjal töltve

Miért gondolhatja bárki, hogy a Borjúszelet libamájjal töltve egy remek étel? Azért, mert a borjú hús finom, gyenge. A libamájról pedig nem lehet elfogultság nélkül beszélni, tehát ez a recept – ha az összetevőkből indulunk ki – csak finom ételt rejthet. Próbáld ki és meglátod: nem fogsz csalódni! Borjúszelet libamájjal töltve hozzávalók 60 dkg...

Borjú receptek, borjú ételek, marhahús receptek | Húsételek

Illatos borjúszelet

Borjú commból készül az illatos borjúszelet. A borjú hús finom, gyenge és nem annyira erős az íze mint a kifejlett marháénak. Mitől "illatos" ez az étel? A bazsalikomtól!...

Scroll to top