Sajtos zöldborsó pirított gombával

Sajtos zöldborsó pirított gombávalAz előre pirított gombát és zöldborsót tepsibe rakjuk, majd forró sütőben tojással és sajttal összesütjük. A sajtos zöldborsó pirított gombával egy egyszerű tepsis recept vegetáriánusoknak

Sajtos zöldborsó pirított gombával hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldborsó,
  • 20 dkg gomba,
  • 8 dkg vaj,
  • 12 dkg reszelt sajt,
  • 4 tojás,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • őrölt bors, só.

Sajtos zöldborsó elkészítése pirított gombával

  1. A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, és vajban megpirítjuk.
  2. Sóval, borssal, vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
  3. Hozzákeverjük a zöldborsót, és rövid ideig együtt pirítjuk.
  4. Vajjal kikent tepsibe öntjük, ráöntjük a tojásokat, és megszórjuk reszelt sajttal.
  5. Forró sütőben készre sütjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − öt =

Scroll to top