Sajtos zöldborsó pirított gombával

Sajtos zöldborsó pirított gombávalAz előre pirított gombát és zöldborsót tepsibe rakjuk, majd forró sütőben tojással és sajttal összesütjük. A sajtos zöldborsó pirított gombával egy egyszerű tepsis recept vegetáriánusoknak

Sajtos zöldborsó pirított gombával hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 50 dkg zöldborsó,
  • 20 dkg gomba,
  • 8 dkg vaj,
  • 12 dkg reszelt sajt,
  • 4 tojás,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • őrölt bors, só.

Sajtos zöldborsó elkészítése pirított gombával

  1. A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, és vajban megpirítjuk.
  2. Sóval, borssal, vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
  3. Hozzákeverjük a zöldborsót, és rövid ideig együtt pirítjuk.
  4. Vajjal kikent tepsibe öntjük, ráöntjük a tojásokat, és megszórjuk reszelt sajttal.
  5. Forró sütőben készre sütjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − hat =

Scroll to top