Az előre pirított gombát és zöldborsót tepsibe rakjuk, majd forró sütőben tojással és sajttal összesütjük. A sajtos zöldborsó pirított gombával egy egyszerű tepsis recept vegetáriánusoknak
Sajtos zöldborsó pirított gombával hozzávalók, elkészítés
Hozzávalók
- 50 dkg zöldborsó,
- 20 dkg gomba,
- 8 dkg vaj,
- 12 dkg reszelt sajt,
- 4 tojás,
- 1 csokor petrezselyem,
- őrölt bors, só.
Sajtos zöldborsó elkészítése pirított gombával
- A megtisztított gombát szeletekre vágjuk, és vajban megpirítjuk.
- Sóval, borssal, vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
- Hozzákeverjük a zöldborsót, és rövid ideig együtt pirítjuk.
- Vajjal kikent tepsibe öntjük, ráöntjük a tojásokat, és megszórjuk reszelt sajttal.
- Forró sütőben készre sütjük.