Virslis palacsinta

Recept:

Előre szóltam,hogy a sós palacsinta elkészítésével további ételek alapjait tanuljuk meg. A virslis palacsinta alapja is ez a sós tészta.

A virsliket megfőzzük, majd melegen ráfektetjük 1-1 palacsintára, mustárral, vagy majonézes tormával megkenjük, kevés reszelt sajttal megszórjuk, majd felgöngyöljük. A tekercseket kivajazott jénaiba tesszük, tetejükre reszelt sajtot szórunk, majd sütőben ráolvasztjuk.

Hozzávalók

  • 8 vastagabb sós palacsinta,
  • 8 virsli, mustár, vagy majonézes torma,
  • vaj,
  • reszelt sajt.

Tálalás

Önmagában tálaljuk, adhatunk hozzá mustárt vagy majonézes tormát, ízlés szerint.

Trükk

Itt az a trükk, hogy rendkívül egyszerű elkészíteni ezt az ételt.

Ez teszik, ezt megosztom!

Szólj hozzá!

9 + hét =