Virslis palacsinta

Recept:

Előre szóltam,hogy a sós palacsinta elkészítésével további ételek alapjait tanuljuk meg. A virslis palacsinta alapja is ez a sós tészta.

A virsliket megfőzzük, majd melegen ráfektetjük 1-1 palacsintára, mustárral, vagy majonézes tormával megkenjük, kevés reszelt sajttal megszórjuk, majd felgöngyöljük. A tekercseket kivajazott jénaiba tesszük, tetejükre reszelt sajtot szórunk, majd sütőben ráolvasztjuk.

Hozzávalók

  • 8 vastagabb sós palacsinta,
  • 8 virsli, mustár, vagy majonézes torma,
  • vaj,
  • reszelt sajt.

Tálalás

Önmagában tálaljuk, adhatunk hozzá mustárt vagy majonézes tormát, ízlés szerint.

Trükk

Itt az a trükk, hogy rendkívül egyszerű elkészíteni ezt az ételt.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 − kettő =

Scroll to top