Virslis palacsinta

Recept:

Előre szóltam,hogy a sós palacsinta elkészítésével további ételek alapjait tanuljuk meg. A virslis palacsinta alapja is ez a sós tészta.

A virsliket megfőzzük, majd melegen ráfektetjük 1-1 palacsintára, mustárral, vagy majonézes tormával megkenjük, kevés reszelt sajttal megszórjuk, majd felgöngyöljük. A tekercseket kivajazott jénaiba tesszük, tetejükre reszelt sajtot szórunk, majd sütőben ráolvasztjuk.

Hozzávalók

  • 8 vastagabb sós palacsinta,
  • 8 virsli, mustár, vagy majonézes torma,
  • vaj,
  • reszelt sajt.

Tálalás

Önmagában tálaljuk, adhatunk hozzá mustárt vagy majonézes tormát, ízlés szerint.

Trükk

Itt az a trükk, hogy rendkívül egyszerű elkészíteni ezt az ételt.

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × 2 =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close