Recept:
Most felhasználhatjuk az előző nap tanultakat, azaz a kókuszos palacsinta receptjét. Ez az édesség biztosan sikeres lesz, bármilyen alkalomból is kínáljuk. A farsang kellős közepében vagyunk,de már kacsingatunk a húsvét felé. Palacsinta mindkét alkalomból fogyasztható:-)
Az almákat megmossuk, szárazra töröljük, a magházakat kiszúrjuk belőlük, majd mindegyiket kisujjnyi vastagra felkarikázzuk. Az almakarikákat lisztbe, majd kókuszos palacsintamasszába forgatjuk, és forró olajban megsütjük.
Hozzávalók
- fél adag kókuszos palacsintamassza, (előző receptünk!)
- 8 nagy alma,
- liszt,
- olaj.
Tálalás
Melegen ajánljuk.
Trükk
Előre szóltam, hogy érdemes a kókuszos palacsinta elkészítését megtanulni. Tessék, most lehet hasznosítani a tanultakat!