Alma kókuszos palacsintában

Recept:

Most felhasználhatjuk az előző nap tanultakat, azaz a kókuszos palacsinta receptjét. Ez az édesség biztosan sikeres lesz, bármilyen alkalomból is kínáljuk. A farsang kellős közepében vagyunk,de már kacsingatunk a húsvét felé. Palacsinta mindkét alkalomból fogyasztható:-)

Az almákat megmossuk, szárazra töröljük, a magházakat kiszúrjuk belőlük, majd mindegyiket kisujjnyi vastagra felkarikázzuk. Az almakarikákat lisztbe, majd kókuszos palacsintamasszába forgatjuk, és forró olajban megsütjük.

Hozzávalók

  • fél adag kókuszos palacsintamassza, (előző receptünk!)
  • 8 nagy alma,
  • liszt,
  • olaj.

Tálalás

Melegen ajánljuk.

Trükk

Előre szóltam, hogy érdemes a kókuszos palacsinta elkészítését megtanulni. Tessék, most lehet hasznosítani a tanultakat!

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =

Scroll to top