Alma kókuszos palacsintában

Recept:

Most felhasználhatjuk az előző nap tanultakat, azaz a kókuszos palacsinta receptjét. Ez az édesség biztosan sikeres lesz, bármilyen alkalomból is kínáljuk. A farsang kellős közepében vagyunk,de már kacsingatunk a húsvét felé. Palacsinta mindkét alkalomból fogyasztható:-)

Az almákat megmossuk, szárazra töröljük, a magházakat kiszúrjuk belőlük, majd mindegyiket kisujjnyi vastagra felkarikázzuk. Az almakarikákat lisztbe, majd kókuszos palacsintamasszába forgatjuk, és forró olajban megsütjük.

Hozzávalók

  • fél adag kókuszos palacsintamassza, (előző receptünk!)
  • 8 nagy alma,
  • liszt,
  • olaj.

Tálalás

Melegen ajánljuk.

Trükk

Előre szóltam, hogy érdemes a kókuszos palacsinta elkészítését megtanulni. Tessék, most lehet hasznosítani a tanultakat!

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennégy − hat =

Scroll to top