Quantcast

Rólam

Kedvenc-receptek.hu – Bokori Zoltán

A weboldal üzemeltetője: Bokori Zoltán honlapkészítő, vagyok. Szeretem a jó ételeket, a finom italokat és a gasztronómiai érdekességeket. Szeretem a dolgokat úgy bemutatni, hogy az mindenki számára érthető és világos legyen. Ezzel a céllal indítottam útjára 2012-ben a kedvenc-receptek.hu weboldalt: receptek közreadása érthetően, egyértelműen.

A receptek közlése

A receptek képekkel jelennek meg nálam, ha van rá mód, akkor az egész folyamatot végig fotózom. Természetesen ez csak a saját készítésű receptek esetén lehetséges. De ezek a receptek a legnépszerűbbek az oldalon. Sokan mondják, hogy olyan, mintha egy folyamatábra mentén haladva lehetne elkészíteni az adott ételt.

Nem másolok recepteket, hasonlóság azonban előfordulhat. Különösen a hagyományos ételek esetén nagy különbséget nem lehet felfedezni az egyes receptek között.

Miért kedvenc-receptek.hu lett az oldal elérhetősége?

Családommal éveken át készülünk több kilónyi receptünk rendszerezésére, a ma oly divatos szövegszerkesztők helyett inkább úgy döntöttünk, hogy egy internetes adatbázisban gyűjtjük és rendszerezzük őket. Így bármilyen receptet szinte azonnal megtalálhatunk. A receptek saját gyűjtések, de szívesen vesszük, ha bárki bővíti receptes adatbázisunkat.

Mivel rengeteg a recept, az időm viszont véges, ezért a kedvenceket vettem (és veszem) elő azokat készítjük el (főként a feleségem) és tesszük ki az oldalra. Ebből adódik, hogy az oldal a kedvenc-receptek.hu linken keresztül legyen elérhető.

Az oldalon található étel és ital fotókról

Bokori Zoltán fotója: Medvehagymás csirkemell recept
Ételfotó

Azaz a receptek fotóit jelentős részben magam készítem, azaz saját fotók, melyek további felhasználása kizárólag az engedélyemmel lehetséges. (Ezen a fotón a Medvehagymás csirkemell recept egyik fotója látható). Szükség esetén (pl.: blogcikkekhez) ingyenes képmegosztókról származó fotók is szerepelhetnek illusztrációként.

A weboldal követhető a Facebookon, a fotók a Pinteresten is megjelennek.

Hozzászólás

Szóljon hozzá receptjeinkhez, kritizálja a kedvenc-receptek.hu honlapomat, receptjeimet! A hozzászólásokat moderálom! Ha egy hozzászólás megjelenik, akkor változtatás nélkül.

Akár ehhez az íráshoz is hozzászólhat itt, alul:

Szólj hozzá!

1 + tizenhat =