Ribizlivel töltött alma

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Ez az édesség  a különleges receptek közé került, mert nem találtunk neki jobb helyet. A ribizlivel töltött alma egy félig-meddig megfőzött almából és a bele töltött finomságból áll. Tejszínt is tartalmaz a töltelék, meleg nyári napokon lehűtve ajánljuk!

Ribizlivel töltött alma receptje

Hozzávalók

4 nagy alma,
15 dkg ribizli,
10 dkg cukor,
2 dl tejszín,
5 dkg mandula,
fél citrom leve.

Instructions

A meghámozott almák belsejét kivájjuk úgy, hogy tölthetőek legyenek, majd citromlével ízesítet cukros szirupban félpuhára főzzük.
Kiemeljük, jól lecsöpögtetjük, majd kihűtjük.
A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a megmosott ribizlit, és az almákba töltjük, a külsejüket csíkokra vágott mandulával megtűzdeljük.

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Különleges receptek Címke: , , .

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − 3 =