Borjúhússal töltött paradicsom

Recept:

Csak ezért ne készítsen borjúsültet, de ha maradt előző napról, akkor próbálja ki ezt a különleges receptet! Töltse bele a kivájt paradicsomba az apróra vágott borjúsültet.

A gombát, a petrezselymet, a hagymát, a metélőhagymát és a borjúsültet apróra vágjuk. A hagymát a vajban megpirítjuk hozzáadjuk a borjúhúst, a gombát és a zöldfűszereket, majd sóval, reszelt szerecsendióval, borssal ízesítjük. Ezzel a töltelékkel a kivájt paradicsomokat megtöltjük, reszelt sajttal megszórjuk, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és sütőben megsütjük.

Hozzávalók

  • 8 paradicsom,
  • 20 dkg marhasült,
  • 10 dkg gomba,
  • 8 dkg sajt,
  • fél fej vöröshagyma,
  • fél csokor petrezselyem,
  • 1 csokor metélőhagyma,
  • 3 dkg vaj,
  • szerecsendió,
  • őrölt bors,
  • só.

Tálalás

Semmi különös, akár zsemlével, kiflivel is finom.

Trükk

Most nem a paradicsomot használjuk a töltelékbe, hanem abba töltjük a tölteléket.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 5 =

Scroll to top