Holland zöldségpüré

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Recept:

Friss tavaszi ételeink közé most egy köret került. A holland zöldségpüré sültek mellé kiválló.

A zöldségeket apróra vágjuk, és sós vízben nagyon puhára főzzük. Amikor már olyan puha, hogy szinte szétesik, leszűrjük, és pépesre törjük, közben ízlés szerint sóval, szerecsendióval ízesítjük, és kevés vajat keverünk hozzá.

Hozzávalók

  • 6 db nagy burgonya,
  • 1 karalábé,
  • 1 csokor sárgarépa,
  • 2 póréhagyma,
  • vaj,
  • szerecsendió,
  • só.

Tálalás

Sült húsok, és halak mellé köretként tálaljuk.

Trükk

Ez az a köret, ami önmagában fogyasztható, ám nem arra találták ki.

Az összes recept – kedvenc receptek

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Köretek, Vegetáriánus receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =