Holland zöldségpüré

Holland zöldségpüré recept:

Friss tavaszi ételeink közé most egy köret került. A holland zöldségpüré sültek mellé kiválló.

A zöldségeket apróra vágjuk, és sós vízben nagyon puhára főzzük. Amikor már olyan puha, hogy szinte szétesik, leszűrjük, és pépesre törjük, közben ízlés szerint sóval, szerecsendióval ízesítjük, és kevés vajat keverünk hozzá.

Hozzávalók

  • 6 db nagy burgonya,
  • 1 karalábé,
  • 1 csokor sárgarépa,
  • 2 póréhagyma,
  • vaj,
  • szerecsendió,
  • só.

Tálalás

Sült húsok, és halak mellé köretként tálaljuk.

Trükk

Ez az a köret, ami önmagában fogyasztható, ám nem arra találták ki.

Az összes recept – kedvenc receptek

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 5 =

Scroll to top