Szilveszteri puncs

Recept:

Szilveszter esti buli, a lány régóta ücsörög a sarokban. Odamegy hozzá a srác:
– Veled nem táncol senki?
– Nem…
– Akkor hozzál nekem egy szilveszteri puncsot!
Lássuk mi ez az ital!

A cukrot a teával feltesszük főni, amikor felfőtt, beleöntjük a bort. A citromok és narancsok levével, és reszelt héjával fűszerezzük, és 1-2 percig forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a rumot. Poharakba töltjük, forrón kínáljuk.

Hozzávalók

30 dkg kristálycukor, 5 dl tea, 7 dl fehérbor, 2-2 db citrom és narancs, 0,5 dl rum.

Tálalás

Forrón!

Trükk

A bevezető szöveg csak vicc.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenegy + tizenkilenc =

Scroll to top