Szilveszteri puncs

Recept:

Szilveszter esti buli, a lány régóta ücsörög a sarokban. Odamegy hozzá a srác:
– Veled nem táncol senki?
– Nem…
– Akkor hozzál nekem egy szilveszteri puncsot!
Lássuk mi ez az ital!

A cukrot a teával feltesszük főni, amikor felfőtt, beleöntjük a bort. A citromok és narancsok levével, és reszelt héjával fűszerezzük, és 1-2 percig forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a rumot. Poharakba töltjük, forrón kínáljuk.

Hozzávalók

30 dkg kristálycukor, 5 dl tea, 7 dl fehérbor, 2-2 db citrom és narancs, 0,5 dl rum.

Tálalás

Forrón!

Trükk

A bevezető szöveg csak vicc.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tíz + 6 =

Scroll to top