Forralt almabor télire

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

almabor, bor, almás bor, forralt almabor télireHideg téli napokra ajánlott a hagyományosnál kicsit édesebb forraltbor különlegesség, a forralt almabor.

Forralt almabor télire hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 1 liter almalé,
  • 2 dl almabor,
  • 4 szem ánizs,
  • 1 citrom,
  • 10 dkg mazsola,
  • 2 tasak vaníliás cukor,
  • pár szem kockacukor.

Forralt almabor télire receptje

  1. Az almalevet az ánizzsal, és a vékony szeletekre vágott citrommal felforraljuk.
  2. Hozzáadjuk a beáztatott, lecsepegtetett mazsolát és a vaníliáscukrot.
  3. Végül beleöntjük az almabort, és felforraljuk.
  4. Kockacukorral szervírozzuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Ital receptek Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − kettő =