Forralt almabor télire

almabor, bor, almás bor, forralt almabor télireHideg téli napokra ajánlott a hagyományosnál kicsit édesebb forraltbor különlegesség, a forralt almabor.

Forralt almabor télire hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 1 liter almalé,
  • 2 dl almabor,
  • 4 szem ánizs,
  • 1 citrom,
  • 10 dkg mazsola,
  • 2 tasak vaníliás cukor,
  • pár szem kockacukor.

Forralt almabor télire receptje

  1. Az almalevet az ánizzsal, és a vékony szeletekre vágott citrommal felforraljuk.
  2. Hozzáadjuk a beáztatott, lecsepegtetett mazsolát és a vaníliáscukrot.
  3. Végül beleöntjük az almabort, és felforraljuk.
  4. Kockacukorral szervírozzuk.

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

hat + 16 =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close