Forralt almabor télire

almabor, bor, almás bor, forralt almabor télireHideg téli napokra ajánlott a hagyományosnál kicsit édesebb forraltbor különlegesség, a forralt almabor.

Forralt almabor télire hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 1 liter almalé,
  • 2 dl almabor,
  • 4 szem ánizs,
  • 1 citrom,
  • 10 dkg mazsola,
  • 2 tasak vaníliás cukor,
  • pár szem kockacukor.

Forralt almabor télire receptje

  1. Az almalevet az ánizzsal, és a vékony szeletekre vágott citrommal felforraljuk.
  2. Hozzáadjuk a beáztatott, lecsepegtetett mazsolát és a vaníliáscukrot.
  3. Végül beleöntjük az almabort, és felforraljuk.
  4. Kockacukorral szervírozzuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =

Scroll to top