Forralt almabor télire

almabor, bor, almás bor, forralt almabor télireHideg téli napokra ajánlott a hagyományosnál kicsit édesebb forraltbor különlegesség, a forralt almabor.

Forralt almabor télire hozzávalók, elkészítés

Hozzávalók

  • 1 liter almalé,
  • 2 dl almabor,
  • 4 szem ánizs,
  • 1 citrom,
  • 10 dkg mazsola,
  • 2 tasak vaníliás cukor,
  • pár szem kockacukor.

Forralt almabor télire receptje

  1. Az almalevet az ánizzsal, és a vékony szeletekre vágott citrommal felforraljuk.
  2. Hozzáadjuk a beáztatott, lecsepegtetett mazsolát és a vaníliáscukrot.
  3. Végül beleöntjük az almabort, és felforraljuk.
  4. Kockacukorral szervírozzuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =

Scroll to top