Tepsis hotpot

A csirkét elő kell sütni, aztán egy tepsiben az összetevőket felhalmozni és összesütni.

Tepsis hotpot hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb,
  • 80 dkg főtt burgonya,
  • 8 dkg vaj,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • kb. 1 dl olaj,
  • őrölt bors, só.

Tepsis hotpot elkészítése

  1. A combokat megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajban mindkét oldalát elősütjük.
  2. A sütésből visszamaradt olajban üvegesre pirítjuk a hagymát.
  3. Kivajazott tepsibe egy réteg karikára vágott főtt burgonyát teszünk, erre fektetjük a combokat, rászórjuk a hagymát, és a burgonyával betakarjuk.
  4. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − kettő =

Scroll to top