A csirkét elő kell sütni, aztán egy tepsiben az összetevőket felhalmozni és összesütni.
Tepsis hotpot hozzávalói, elkészítése
Hozzávalók
- 4 csirkecomb,
- 80 dkg főtt burgonya,
- 8 dkg vaj,
- 3 fej vöröshagyma,
- kb. 1 dl olaj,
- őrölt bors, só.
Tepsis hotpot elkészítése
- A combokat megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajban mindkét oldalát elősütjük.
- A sütésből visszamaradt olajban üvegesre pirítjuk a hagymát.
- Kivajazott tepsibe egy réteg karikára vágott főtt burgonyát teszünk, erre fektetjük a combokat, rászórjuk a hagymát, és a burgonyával betakarjuk.
- Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük.