Tepsis hotpot

A csirkét elő kell sütni, aztán egy tepsiben az összetevőket felhalmozni és összesütni.

Tepsis hotpot hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb,
  • 80 dkg főtt burgonya,
  • 8 dkg vaj,
  • 3 fej vöröshagyma,
  • kb. 1 dl olaj,
  • őrölt bors, só.

Tepsis hotpot elkészítése

  1. A combokat megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajban mindkét oldalát elősütjük.
  2. A sütésből visszamaradt olajban üvegesre pirítjuk a hagymát.
  3. Kivajazott tepsibe egy réteg karikára vágott főtt burgonyát teszünk, erre fektetjük a combokat, rászórjuk a hagymát, és a burgonyával betakarjuk.
  4. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és közepes hőmérsékletű sütőben pirosra sütjük.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × három =

Scroll to top