Rác csirke másképp

Minden beküldött receptet leellenőrzünk, hogy lehetőleg ne legyen duplikált tartalom a kedvenc receptek weboldalon. Természetesen átfedések lehetnek, de a teljes egyezést megpróbáljuk kizárni. A rác csirke receptjére is rákerestünk, de nem találtunk sok olyan oldalt, ami ilyen nevű receptet tartalmazott. Amire ráleltünk, az meg egy körettel egybe sütött csirkecomb receptje volt. Ezért adtuk a mi receptünknek a Rác csirke  másképp elnevezést.

Rác csirke másképp receptje

Hozzávalók

2 csirkemell,
60 dkg burgonya,
30 dkg zöldpaprika,
20 dkg paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
liszt, pirospaprika, só, olaj a sütéshez.

Rác csirke másképp elkészítve

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk.
A kicsontozott, lebőrözött csirkehúst apró csíkokra vágjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban megsütjük.
A hagymából, zöldpaprikából, paradicsomból lecsót készítünk.
A burgonyakarikákat lerakjuk a tűzálló edénybe, ráhalmozzuk a lecsót, majd a húsdarabokat.
Meglocsoljuk tejföllel, és forró sütőben 20 percig sütjük.

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × 5 =

Scroll to top

Az oldal cookiekat (sütiket) használ! Részletek

A hatályos jogszabályok alapján kötelező tájékoztatni a látogatókat, hogy a weboldal ún. cookie-kat használ és tárol a számítógépén. Ha ezt nem szeretné, akkor a böngészője megfelelő beállításait használva tiltsa le a cookie-k tárolását, vagy zárja be a weboldalt. Mik azok a cookie-k? Hogyan tudja tiltani a tárolásukat? Hogyan kezelem a személyes adatokat? Mindenre választ ad a részletes adatvédelmi és cookie tájékoztatóm.

Close