Rác csirke másképp

Minden beküldött receptet leellenőrzünk, hogy lehetőleg ne legyen duplikált tartalom a kedvenc receptek weboldalon. Természetesen átfedések lehetnek, de a teljes egyezést megpróbáljuk kizárni. A rác csirke receptjére is rákerestünk, de nem találtunk sok olyan oldalt, ami ilyen nevű receptet tartalmazott. Amire ráleltünk, az meg egy körettel egybe sütött csirkecomb receptje volt. Ezért adtuk a mi receptünknek a Rác csirke  másképp elnevezést.

Rác csirke másképp receptje

Hozzávalók

2 csirkemell,
60 dkg burgonya,
30 dkg zöldpaprika,
20 dkg paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
liszt, pirospaprika, só, olaj a sütéshez.

Rác csirke másképp elkészítve

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk.
A kicsontozott, lebőrözött csirkehúst apró csíkokra vágjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajban megsütjük.
A hagymából, zöldpaprikából, paradicsomból lecsót készítünk.
A burgonyakarikákat lerakjuk a tűzálló edénybe, ráhalmozzuk a lecsót, majd a húsdarabokat.
Meglocsoljuk tejföllel, és forró sütőben 20 percig sütjük.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 4 =

Scroll to top