Resztelt csirkemáj

Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

pirított csirkemáj | csirke receptekA pirított vagy más néven resztelt csirkemáj elkészítése nem tart fél óráig sem, talán ezért is olyan népszerű a háziasszonyok körében. A csirke receptek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető étel!

A pirított csirkemáj hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

  • 1 nagy vöröshagyma,
  • 4 evőkanál olaj,
  • 60 dkg csirkemáj,
  • só,
  • pirospaprika,
  • őrölt fekete bors.

A pirított csirkemáj elkészítése

  1. A hagymát megtisztítjuk, finomra szeleteljük és egy nagyobb serpenyőben 3-4 perc alatt üvegesre pirítjuk.
  2. Rászórjuk a nagyobb kockákra vágott májat.
  3. Nagy tűzön, folyamatos kevergetés mellett kb. 5 percig pirítjuk.
  4. A tűzről lehúzva 1 mokkáskanál sóval, pirospaprikával és a borssal fűszerezzük.
  5. Főtt burgonyával és csemege uborkával tálaljuk.
Ez tetszik, ezt megosztom!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Hasonlóan finom ételek, receptek

Recept kategória: Szárnyas receptek Címke: , .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × három =