Resztelt csirkemáj

pirított csirkemáj | csirke receptekA pirított vagy más néven resztelt csirkemáj elkészítése nem tart fél óráig sem, talán ezért is olyan népszerű a háziasszonyok körében. A csirke receptek közül az egyik leggyorsabban elkészíthető étel!

Resztelt csirkemáj recept

Hozzávalók

  • 1 nagy vöröshagyma,
  • 4 evőkanál olaj,
  • 60 dkg csirkemáj,
  • só,
  • pirospaprika,
  • őrölt fekete bors.

Pirított csirkemáj elkészítése

  1. A hagymát megtisztítjuk, finomra szeleteljük és egy nagyobb serpenyőben 3-4 perc alatt üvegesre pirítjuk.
  2. Rászórjuk a nagyobb kockákra vágott májat.
  3. Nagy tűzön, folyamatos kevergetés mellett kb. 5 percig pirítjuk.
  4. A tűzről lehúzva 1 mokkáskanál sóval, pirospaprikával és a borssal fűszerezzük.
  5. Főtt burgonyával és csemege uborkával tálaljuk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Recept összefoglaló
Recept:
Resztelt csirkemáj recept
Szerző:
Megjelent:
Elkészítés ideje:

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + tizenhárom =

Scroll to top