Kebab Zsuzsi módra

Kebab

A legkedvesebb barátunk receptjét nyújtjuk át weblapunk és Facebook oldalunk látogatóinak. A Zsuzsi módra készült kebab molnárkába, vagy nagy méretű zsemlébe töltve tálaljuk.

Kebab Zsuzsi módra recept

Hozzávalók

  • 4 db fehér v. barna molnárka (zsemle)
  • 30 dkg csirke v pulykamell
  • 1 doboz kukorica konzerv
  • 1 doboz tejföl
  • 1 fej hagyma
  • reszelt sajt
  • retek
  • paradicsom
  • majonéz házilag készítve
  • görög sültek fűszer
  • bors
  • ketchup

Kebab elkészítése Zsuzsi módra

  1. A kukoricát lecsöpögtetjük, a tejfölt és a 3 evőkanál majonézt elkeverjük, majd beletesszük a kukoricát és borssal meghintjük.
  2. A serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott húst a fűszerekkel és az apróra vágott hagymával.
  3. A molnárkát kettévágjuk és megkenjük vajjal – vagy vajkrémmel – és beletesszük a húst, a kukoricasalátát, a felvágott retket és paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal és a végén ketchupot öntünk rá.
  4. Majd összezárjuk a molnárkát.

Tálalás

Tányéron szalvéta kíséretében tálaljuk, ahogy a képen látszik.

Trükk

A receptet Zsuzsi küldte! Köszönjük és várjuk a többit is: spenótos tészta, kagylós tészta, saláták, stb.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − tizenegy =

Scroll to top