A legkedvesebb barátunk receptjét nyújtjuk át weblapunk és Facebook oldalunk látogatóinak. A Zsuzsi módra készült kebab molnárkába, vagy nagy méretű zsemlébe töltve tálaljuk.
Kebab Zsuzsi módra recept
Hozzávalók
- 4 db fehér v. barna molnárka (zsemle)
- 30 dkg csirke v pulykamell
- 1 doboz kukorica konzerv
- 1 doboz tejföl
- 1 fej hagyma
- reszelt sajt
- retek
- paradicsom
- majonéz házilag készítve
- görög sültek fűszer
- bors
- ketchup
Kebab elkészítése Zsuzsi módra
- A kukoricát lecsöpögtetjük, a tejfölt és a 3 evőkanál majonézt elkeverjük, majd beletesszük a kukoricát és borssal meghintjük.
- A serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott húst a fűszerekkel és az apróra vágott hagymával.
- A molnárkát kettévágjuk és megkenjük vajjal – vagy vajkrémmel – és beletesszük a húst, a kukoricasalátát, a felvágott retket és paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal és a végén ketchupot öntünk rá.
- Majd összezárjuk a molnárkát.
Tálalás
Tányéron szalvéta kíséretében tálaljuk, ahogy a képen látszik.
Trükk
A receptet Zsuzsi küldte! Köszönjük és várjuk a többit is: spenótos tészta, kagylós tészta, saláták, stb.