Kebab Zsuzsi módra

Kebab

A legkedvesebb barátunk receptjét nyújtjuk át weblapunk és Facebook oldalunk látogatóinak. A Zsuzsi módra készült kebab molnárkába, vagy nagy méretű zsemlébe töltve tálaljuk.

Kebab Zsuzsi módra recept

Hozzávalók

  • 4 db fehér v. barna molnárka (zsemle)
  • 30 dkg csirke v pulykamell
  • 1 doboz kukorica konzerv
  • 1 doboz tejföl
  • 1 fej hagyma
  • reszelt sajt
  • retek
  • paradicsom
  • majonéz házilag készítve
  • görög sültek fűszer
  • bors
  • ketchup

Kebab elkészítése Zsuzsi módra

  1. A kukoricát lecsöpögtetjük, a tejfölt és a 3 evőkanál majonézt elkeverjük, majd beletesszük a kukoricát és borssal meghintjük.
  2. A serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott húst a fűszerekkel és az apróra vágott hagymával.
  3. A molnárkát kettévágjuk és megkenjük vajjal – vagy vajkrémmel – és beletesszük a húst, a kukoricasalátát, a felvágott retket és paradicsomot, majd megszórjuk reszelt sajttal és a végén ketchupot öntünk rá.
  4. Majd összezárjuk a molnárkát.

Tálalás

Tányéron szalvéta kíséretében tálaljuk, ahogy a képen látszik.

Trükk

A receptet Zsuzsi küldte! Köszönjük és várjuk a többit is: spenótos tészta, kagylós tészta, saláták, stb.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =

Scroll to top