Jércemell roston

Az alábbi recept szerint roston készített jércemell nagyon finom currys rizzsel, de rizibizi vagy bármilyen saláta is adható mellé köretként.

Hozzávalók

  • 70-80 dkg jércemell,
  • 5 dkg dió,
  • 1 citrom,
  • 1 tyúkhúsleveskocka,
  • só,
  • bors,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • olaj,
  • petrezselyemzöld.

Így készül a jércemell roston sütve

  1. A jércehúst a csontról lefejtjük, sózzuk, borsozzuk és beletesszük a következő lébe:
  2. A tyúkhúsleveskockát egy csésze vízben feloldjuk, belecsavarjuk a citrom levét, hozzáadjuk a vörös- és a fokhagymát.
  3. Másnapig hűtőben tároljuk.
  4. A léből kiszedjük a húsokat, megtörölgetjük.
  5. Olajba mártva rostélyon sütjük.

Segítünk neked ajándékot választani. Kattints ide!


Ez teszik, ezt megosztom!

Szólj hozzá!

egy × 4 =

Forró levegős sütő, prémium kategória:

Cosori webáruház