A tormás malachús úgy készül, hogy szeletelés után feltesszük főni a húst. A folytatás a receptben!
Hozzávalók
- 1,2 kg bőrös malachús,
- 10 dkg kelkáposzta,
- 10 dkg sárgarépa,
- 10 dkg fehérrépa,
- 5 dkg zeller,
- 5 dkg karalábé,
- 1 fej vöröshagyma,
- reszelt torma,
- néhány szem bors,
- só.
A tormás malachús elkészítése
- A bőrös malacot csontjával együtt féltenyérnyi darabokra vágjuk.
- Annyi vízben tesszük fel főni, hogy ellepje, és megsózzuk.
- Amikor felforrt, leszedjük a habját, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott zöldségeket, a hagymát és a borsot.
- Mélyebb tálban, a zöldségekkel együtt tálaljuk, tetejére reszelt tormát szórunk.
Ez teszik, ezt megosztom!