Tormás malachús

 A tormás malachús úgy készül, hogy szeletelés után feltesszük főni a húst. A folytatás a receptben!

 

Hozzávalók

  • 1,2 kg bőrös malachús,
  • 10 dkg kelkáposzta,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg fehérrépa,
  • 5 dkg zeller,
  • 5 dkg karalábé,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • reszelt torma,
  • néhány szem bors,
  • só.

 

A tormás malachús elkészítése

  1. A bőrös malacot csontjával együtt féltenyérnyi darabokra vágjuk.
  2. Annyi vízben tesszük fel főni, hogy ellepje, és megsózzuk.
  3. Amikor felforrt, leszedjük a habját, majd hozzáadjuk a hasábokra vágott zöldségeket, a hagymát és a borsot.
  4. Mélyebb tálban, a zöldségekkel együtt tálaljuk, tetejére reszelt tormát szórunk.
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =

Scroll to top