A tordai lacipecsenye bőrös malackarajból készül, rendkívül egyszerű eljárással. A recept mindössze négy sor és az elkészítési idő sem hosszú. Jó étvágyat!
Tordai lacipecsenye hozzávalói, elkészítése
Hozzávalók
80 dkg bőrös malackaraj,
8 dkg liszt,
pirospaprika,
1 dl olaj,
só.
Tordai lacipecsenye elkészítése
- A karajt felszeleteljük.
- A hússzeleteket kiveregetjük, a szalonnás bőrt ujjnyi vastagságúra bevagdossuk, és a húst megsózzuk.
- Paprikás lisztbe mártjuk, és kevés forró olajban pirosra sütjük.
- Sült burgonyát és vegyes savanyúságot tálalunk hozzá.
Ezt az egyszerű receptet lehet hogy hosszabban írtuk le, mint ahogy a tordai lacipecsenye elkészül? Próbálja ki és meglátja!