Tordai lacipecsenye

A tordai lacipecsenye bőrös malackarajból készül, rendkívül egyszerű eljárással. A recept mindössze négy sor és az elkészítési idő sem hosszú. Jó étvágyat!

Tordai lacipecsenye hozzávalói, elkészítése

Hozzávalók

80 dkg bőrös malackaraj,
8 dkg liszt,
pirospaprika,
1 dl olaj,
só.

Tordai lacipecsenye elkészítése

  1. A karajt felszeleteljük.
  2. A hússzeleteket kiveregetjük, a szalonnás bőrt ujjnyi vastagságúra bevagdossuk, és a húst megsózzuk.
  3. Paprikás lisztbe mártjuk, és kevés forró olajban pirosra sütjük.
  4. Sült burgonyát és vegyes savanyúságot tálalunk hozzá.

Ezt az egyszerű receptet lehet hogy hosszabban írtuk le, mint ahogy a tordai lacipecsenye elkészül? Próbálja ki és meglátja!
Sertés, sertés receptek, disznó receptek, disznóhús, sertéshús | kedvenc-receptek.hu

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Hasonló receptek, gasztro írások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 2 =

Scroll to top